Στη Γ’ Εθνική το IBC-Το «ευχαριστώ» των πρωταθλητών

Ιδου η ανακοίνωση των Πρωταθλητών:

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ που ισοδυναμεί με την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, διαγράφοντας μάλιστα μια αξιοσημείωτη αήττητη πορεία.

Το γεγονός αυτό συνιστά τεράστια επιτυχία για το IBC, ενός συλλόγου που ιδρύθηκε το κοντινό 2015 και μετρά μόλις την τέταρτη αγωνιστική του σεζόν. Οι πανηγυρισμοί δικαιολογημένοι, η χαρά μας μεγάλη, αλλά αυτό που θα ορίσει την πορεία μας σαν οργανισμό είναι η διάρκεια στο χρόνο.

Η διάρκεια επιτυγχάνεται μόνο μέσω κραταιών ανθρώπινων σχέσεων και ρομαντικών ανθρώπων, συνιστώσες που θέτουν τις σωστές βάσεις για την υλοποίηση του οράματος του σωματείου, κάνοντας πάντα σταθερά και μελετημένα βήματα.
Για το λόγο αυτό η σημερινή μας ανακοίνωση θα καταπιαστεί με όλους αυτούς που με την προσπάθεια τους συνέβαλαν τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

– Στους αθλητές μας Ηλία Ανάργυρο, Δημήτρη Βάση, Αποστόλη Δάσκαλο, Θάνο Κακατσίδη, Άκη Καραμπίνη, Γιάννη Κασκάνη, Ανδρέα Κουλουμπή, Κώστα Κρικώνη, Αλέξανδρο Ματσάγγα, Χρήστο Μπάλλα, Άρη Πατραμάνη, Κώστα Πατραμάνη, Γιώργο Σφουγγάρη, Παναγιώτη Τσατάλα, Θοδωρή Τσιρώνη, Ντίνο Τσιτσώνη και Δημήτρη Φυραρίδη για όλες τις θυσίες τους.

– Σε όλους τους αθλητές που πέρασαν από την ομάδα μας τα τελευταία 4 χρόνια. Μερίδιο της εξελικτικής πορείας του συλλόγου ανήκει και σε αυτούς.

– Στους προπονητές μας Γιάννη Παπαδόπουλο και Στέφανο Χαντζάρα για την εργατικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

– Στους άοκνους εργάτες του ανδρικού τμήματος Χρήστο Γιώτη, Στάθη Θεοχάρους, Δημήτρη Βακατσά και Δημήτρη Κωστή.

– Στον γιατρό μας Κώστα Ιωάννου που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα καλύπτοντας ιατρικά τους αθλητές μας όποτε χρειαζόταν.

– Στα ιδρυτικά μέλη του σωματείου Αλέκο Σακκά και Γιάννη Λυκογιώργο που φέτος δεν ήταν μαζί μας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας τα πρώτα δύσκολα χρόνια και τους περιμένουμε πάλι κοντά μας όταν η ζωή τους το επιτρέψει.

– Στους «φανατικούς οπαδούς» μας, τα παιδιά των ακαδημιών μας, που δεν έχουν χάσει παιχνίδι και μαζί με όλους εσάς συνθέτουν ένα σύγχρονο basketball community, το οποίο συνεχώς διευρύνεται και εκφράζει απόλυτα την καταστατική δέσμευση του σωματείου μας να λειτουργεί πάντα με «πυξίδα» τον πολιτισμό.

– Στον μικρό Γιαννάκη που επιβεβαιώνει ότι η ελπίδα και η δύναμη ψυχής μετακινεί βουνά!

– Στους αντιπάλους μας που μας κάνανε πιο δυνατούς. Βρισκόμαστε στην ίδια όχθη, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και υπηρετούμε όλοι μαζί τον αθλητισμό. Μέσα από τον ανταγωνισμό γινόμαστε καλύτεροι.