Στους δρόμους τα τρακτέρ – Πού θα στηθούν τα πρώτα μπλόκα

Ξεκινούν κινητοποιήσεις οι αγρότες με τα πρώτα τρακτέρ να βγαίνουν στους δρόμους. Πρώτοι στις κινητοποιήσεις οι αγρότες από την Ημαθία οι οποίοι έχουν προγραμματίσει προσυγκεντρώσεις στη διασταύρωση της Κουλούρας και σε κομβικά σημεία έξω από τη Βέροια.

«Βγάζουμε τα τρακτέρ στον κόμβο της Κουλούρας. Θα έρθουν συνάδελφοι από όλα τα χωριά της Ημαθίας. Θα ξεκινήσουμε από εκεί με κατεύθυνση την οδό Φόρου, έξω από την πόλη της Βέροιας. Από εκεί θα πάμε με τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα στην κεντρική πλατεία της πόλης» ανέφερε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας και μέλος συντονιστικής επιτροπής αγώνα, Τάσος Χαλκίδης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αγροτών στην Ημαθία, τους αγρότες θα περιμένουν στην κεντρική πλατεία της Βέροιας, στις 11:00 π.μ. όλοι οι φορείς της πόλης.

Μετά τη συγκέντρωση στην πόλη θα επιστρέψουν στη διασταύρωση της Κουλούρας όπου θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Κρίσιμη θεωρείται η αυριανή μέρα καθώς οι περισσότεροι αγρότες από την Κεντρική Μακεδονία θα συμμετέχουν σε γενικές συνελεύσεις τις οποίες έχουν προγραμματίσει για αύριο Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, ύστερα από απόφαση που έλαβαν μέλη της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, Κτηνοτρόφων και Αλιέων, στην Κατερίνη.