Στ. Πλουμιστός: Η θεραπευτική δύναμη του φιλιού στο μέτωπο

Αν έχετε φιλήσει κάποιον στο μέτωπο τότε ξέρετε πόσο ενδιαφέρον έντονο είναι… Θα σκεφτήκατε πως κάτι τόσο απλό δεν μπορεί να είναι τόσο συναισθηματικό, έτσι;

Οπότε, τι είναι το φιλί στο τρίτο μάτι;

Ένα φιλί στο μέτωπο, όπως αναφέρει το awakengr.com, αντιπροσωπεύει το φιλί στο τρίτο μάτι. Έχει μεγαλύτερο βάθος από όσο οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να συνειδητοποιήσουν. Κατά μία έννοια, είναι σαν να φιλάτε την ψυχή του ατόμου.

Οι άλλοι συνήθως δεν αγγίζουν το μέτωπο μας. Έχουμε τα χέρια μας κρατημένα και ούτω καθεξής αλλά το μέτωπο είναι απλώς διαφορετικό.

Γι αυτούς που δεν ξέρουν, το τρίτο μάτι είναι ένας χώρος με ανώτερη συνείδηση. Είναι επίσης σύμβολο του ποιοι είμαστε. Συνήθως σχετίζεται με την διαφώτιση και την επίγνωση.

Βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια μας. Μπορούμε να το ανοίξουμε όπως και να το κλείσουμε και είναι πραγματικά εκεί παρόλο που δεν μπορείτε να το δείτε.

Το τρίτο μάτι είναι το 6ο Τσάκρα που βρίσκεται στο μέτωπο, ανάμεσα στα φρύδια και αφορά την «αντίληψη» μας.

Το χρώμα του είναι το λουλακί και το στοιχείο του το φως. Το 6ο Τσάκρα συνδέεται με την Όραση, με την Μαντική Ικανότητα, την Πνευματική Γνώση, την Διαίσθηση, την Ανώτερη Συνείδηση και την σύνδεση με τις ευφυείς ενέργειες.

Όταν τα χείλια συναντούν το μέτωπο, όπου βρίσκεται το τρίτο μάτι, αισθανόμαστε μια αίσθηση αφύπνισης από μέσα μας. Η επίφυση του εγκεφάλου κρύβεται πίσω από “το τρίτο μάτι” το οποίο βρίσκεται στο μέτωπο ανάμεσα στα φρύδια. Στην πραγματικότητα η επίφυση είναι ένας μυστηριώδης αδένας που ευθύνεται για την ορμόνη του άγχους, για την οποία γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα.

Ένα φιλί λοιπόν διεγείρει την επίφυση όπως και την βλεννογόνο. Το αποτέλεσμα είναι η απελευθέρωση μελατονίνης η οποία είναι αυτή που μας βοηθά να κοιμόμαστε καλά, οπότε ουσιαστικά ένα φιλί για καληνύχτα στο μέτωπο μπορεί να είναι ωφέλιμο με περισσότερους τρόπους από όσους συνειδητοποιείτε.

Το φιλί στο τρίτο μάτι φέρνει μια αίσθηση ασφάλειας και ευεξίας. Αν είστε δύσπιστοι, δοκιμάστε το με τους κοντινούς φίλους και την οικογένεια σας. Ή με τον σύντροφο σας. Επιτρέψτε στο θεϊκό άγγιγμα να καταπραΰνει εσάς και αυτούς. Όσο πιο πολύ το κάνετε, τόσο περισσότερο θα παρατηρείτε τα αποτελέσματα.

Το φιλί στο τρίτο μάτι είναι μια πολύ αναζωογονητική εμπειρία για όλους όσους έχουν τους σωστούς ανθρώπους γύρω τους. Και φυσικά, τις σωστές περιστάσεις.