Στ. Πλουμιστός: Οι Κώδικες της ενεργοποίησης του “μαθήματος” 11:11 σε εξέλιξη μέχρι τις 11 Μαΐου 2018

Στις 11 Ιανουαρίου, ξεκίνησε να εισέρχεται στον πλανήτη μας η ενεργοποίηση του “μαθήματος”…
11.1.11 και η επιρροή του θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Μαΐου 2018.

Όπως αναφέρει και το anoptron, πρόκειται για την ενεργοποίηση του Ανώτερου Ψυχικού Έργου που τώρα αφυπνίζεται σε όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να κάνουν ένα άλμα εμπρός και να διεκδικήσουν αυτά για τα οποία προετοιμάζονταν αιώνες ολόκληρους.

Αυτό που τώρα αναδύεται, είναι άμεσα συνυφασμένο με την χρονιά του 2018 δηλαδή 2+1+8= 11 και ξετυλίγεται μπροστά μας, αποτελεί ένα “Συμπαντικό Δώρο” που εμείς κερδίσαμε με την υπομονή, την επιμονή, το θάρρος και την πίστη μας στο Κοσμικό Σχέδιο του δημιουργού.

 

Το “δώρο” αυτό στην ουσία είναι μια ενεργειακή του κορύφωση, για να μην εστιάσει κανείς λανθασμένα και χάσει αυτή την μοναδική ευκαιρία. Πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαστε ενήμεροι για κάτι που έρχεται, όσο θετικό κι αν είναι, άθελά μας κλείνουμε κάποιες εσωτερικές πόρτες από ένστικτο, καθώς καθετί άγνωστο μας φοβίζει ακόμα, όσο κι αν θεωρούμε πως έχουμε προχωρήσει την αφύπνιση μας.

Αυτή η ενστικτώδης συστολή όμως, αφαιρεί δυνατότητες και μειώνει κατά πολύ την δεκτικότητά μας, στο να βγούν στην επιφάνεια και να καλλιεργηθούν σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε δοσμένο τόπο και χρόνο.

Τώρα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κοιτάξει κανείς τι συνέβη στη ζωή του σε αυτό το χρονικό διάστημα και να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στα επόμενα βήματα, μέσα από συγχρονικότητες και γεγονότα.

Το κλειδί της κατανόησης θα δοθεί για άλλη μια φορά από την Εμπιστοσύνη και ο καθένας θα ερωτηθεί για το ποσοστό που την εφαρμόζει, ανεξάρτητα των εξωτερικών εικόνων που πολύ συχνά ενδέχεται να είναι σοβαρά αντιφατικές.

Η ενεργειακή του κορύφωση θα κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από:

  1. όνειρα / οράματα που θα περιέχουν εικόνες τέτοιες που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, οι εμπειρίες αυτές θα μεταδόσουν τις πιο ισχυρές και ξεκάθαρες πληροφορίες γι`αυτό που ακολουθεί…
  2. συναντήσεις με συγκεκριμένους ανθρώπους μέσα από μια απροσδιόριστη έλξη, κάτι που σημαίνει ότι η αιτία που εμείς πιστεύουμε ότι μας έφερε κοντά, ίσως να μην έχει καμία σχέση με την ουσία και τον απώτερο σκοπό της συνάντησης…
  3. σωματικά συμπτώματα μιας κόπωσης άνευ προηγουμένου, ζαλάδες, καταρροή, πυρετούς με ισχυρούς πονοκεφάλους και υπνηλία – όλα δείγματα της ανάγκης του σώματός μας ν`αφομοιώσει τους νέους κώδικες και να προσαρμοστεί καθώς θα επαναπρογραμματίζεται σε κυτταρικό επίπεδο, κάτι που απαιτεί πολλή υπομονή, στοργική φροντίδα και καλή διάθεση έτσι ώστε να διεκπεραιωθεί το ταχύτερο δυνατό.

Οι εισερχόμενοι Κώδικες της ενεργοποίησης του “μαθήματος” 11.1.11 θα αναδείξουν ωμά καθετί που παραμένει εσωτερικά και μας φράζει τον δρόμο προς την Ανώτερη Αφύπνιση.

Η ενέργεια αυτή είναι τόσο καθαρή και αγνή που τίποτα δεν είναι ικανό να αντισταθεί και ν`αντέξει την σαρωτική της κίνηση. Κάθε σκιά του παλιού μας εαυτού θα γίνει άμεσα αντιληπτή από γεγονότα που θα μας μιλούν ξεκάθαρα, έτσι ώστε να απαλλαγούμε οριστικά από την παρουσία της, να εξαγνίσουμε τον εσωτερικό μας χώρο και να είμαστε έτοιμοι όταν θα κληθούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, κάτι που δεν θ`αργήσει και πολύ να εμφανιστεί.

Έτσι, αναμένονται απότομες στροφές και αποφασιστικές αλλαγές στη ζωή πολλών ανθρώπων αυτή την περίοδο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Αν στοχαστούν επάνω σε αυτά που θα προκύψουν, το πιθανότερο είναι να συνειδητοποιήσουν πως υπήρχε καιρό μέσα τους η επίγνωση πως κάτι δεν λειτουργεί πια. Τώρα, είναι η ώρα που κάθε αναβολή τελειώνει με την εισροή της νέας ενέργειας που δεν θα σταματήσει πουθενά και θα εκδιώξει κάθε σκιά του παλιού κόσμου που συντηρούμε μέσα μας.

Μερικές από τις δοκιμασίες αφορούν σε:

  1. Λανθασμένες και παρωχημένες αντιλήψεις και κοσμοθεωρίες,
  2. Εμμονές σε επαναλήψεις οποιουδήποτε τύπου που αποδεδειγμένα δεν μας προσφέρουν καμία χαρά και ικανοποίηση,
  3. Ταύτιση με συγκεκριμένα άτομα με τα οποία δεν υπάρχει πλέον κανένα κοινό σημείο επαφής,
  4. Ταύτιση με ρόλους, το γνωστικό υπόβαθρο των οποίων δεν είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε,
  5. Τάσεις να δικαιολογούμε τα πάντα γύρω μας, αποφεύγοντας να πάρουμε σαφή θέση και να εκτεθούμε, αποκαλύπτοντας την πραγματική μας ταυτότητα,
  6. Αναβλητικότητα και φόβο να εκφράσουμε τα αληθινά μας συναισθήματα και να κάνουμε τις επιλογές εκείνες που θ`ανοίξουν τον Δρόμο της Καρδιάς μας.

Αυτές οι σκιές είναι που θα δεχθούν τα ισχυρότερα πυρά αυτή την περίοδο, καθώς αποτελούν τροχοπέδη της εξελικτικής διαδικασίας και πολύ συχνά ο/η αναζητητής διολισθαίνει κάτω από την επιρροή τους στη ζωή του.

Μέσα απ`όλη την διαδικασία, η Εμπιστοσύνη θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς η ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα θ`αποδείξει το σημείο που έχουμε βρεθεί και, αν περάσουμε την όλη δοκιμασία, θα υποδείξει και το σημείο που σύντομα θα προσεγγίσουμε.

Ο τρόπος που ερμηνεύουμε τα γεγονότα αυτής της περιόδου, τις συγχρονικότητες και τις ενστικτώδεις παροτρύνσεις θα έχει άμεσα αποτελέσματα καθώς η ενέργεια θα ωθεί συνεχώς προς κάποιες επιλογές, με σκοπό ν`αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας και να πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω απ`το δάχτυλό μας.

Μέχρι τις 11 Μαΐου, υπάρχει χρόνος με αρκετά θετικές επιρροές. Αυτά λοιπόν που θα αντιληφθούμε τώρα, έχουμε χρόνο να τα επεξεργαστούμε και να εμπεδώσουμε το μήνυμα που μεταφέρουν για την εξέλιξή μας.

Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι μπαίνουμε στην περίοδο που όπως έχω αναφέρει εδώ και πολύ καιρό ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε να επιλέξουμε η την υποστήριξη της ύλης και των αγαθών, ή την αφύπνιση του πνεύματος. Καλό είναι ν`αδράξουμε την ευκαιρία και να ξεκαθαρίσουμε το εσωτερικό μας τοπίο.