Στ. Πλουμιστός: Σεμινάριο “Όλα είναι στο μυαλό σου” στα Ιωάννινα-Ειδική προσφορά για τους αναγνώστες μας

Το σεμινάριο με γενικό τίτλο “Life Experience”, που έχει πραγματοποιηθεί σε πάνω από 17 πόλεις τις Ελλάδας, εντάσσεται στην προσπάθεια του Στ. Πλουμιστού να ενημερώσει για τους τρόπους μέσα από τους οποίους ο άνθρωπος μπορεί να αφυπνιστεί και να ζήσει απαλλαγμένος από πεποιθήσεις και φόβους, που τον μπλοκάρουν ενεργειακά, δεν τον εξελίσσουν στην καθημερινή του ζωή και τον υποβιβάζουν πνευματικά.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει τίτλο: “ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ”
Πως οι πεποιθήσεις σου και η κρίση κλείδωσαν το μυαλό σου;

ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ το!

έχει διάρκεια 4 ωρών και το έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 στο Ξενοδοχείο Φρόντζου Πολιτεία, στην αιθουσα “ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ” και επειδή είναι χρονομετρημένο παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας.

Ώρα προσέλευσης: 12.00
Ώρα έναρξης: 12.30
Τρια διαλείμματα 10 λεπτών
Λήξης 17.30

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ –  Epirusnow.gr  

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ 25 ευρώ με προκαταβολή στην τράπεζα των 5 ευρώ για την κράτηση θέσης και αμέσως μετά ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ  στο 6945723523

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5612 – 076109 – 480
ΙΒΑΝ: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480
Αιτιολογία: Το ονοματεπώνυμο σας –  Epirusnow.gr

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ 10 ευρώ 
με προκαταβολή στην τράπεζα 5 ευρώ για την κράτηση θέσης.

(ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ… ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ)

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 45 ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 10 ΕΥΡΩ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ).
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5612 – 076109 – 480
ΙΒΑΝ: GR55 0172 6120 0056 1207 6109 480
Αιτιολογία:  Το ονοματεπώνυμο σας –  Epirusnow.gr
ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ  στο 6945723523

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Είναι Διαισθητικός – Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο “Model Personal Communication Strategy” επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής στη Ελλάδα με το τίτλο “Ευ Φέρεσθαι”.

«Κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για κάτι που ο νους σου σε έχει ήδη πείσει ότι είναι αληθινό και έχει δημιουργήσει τις πεποιθήσεις του». Αυτός είναι όρος απαράβατος. Θα πρέπει ΕΣΥ πρώτος να τολμήσεις τα ερωτήματα μέσα σου, «Μήπως υπάρχουν πολύ περισσότερα απ’ όσα αντιλαμβάνομαι; Μήπως δεν έχω ανακαλύψει ακόμα το λόγο της ύπαρξής μου, το σκοπό για τον οποίο βρίσκομαι εδώ; Γιατί βρίσκομαι σε συνεχή πόλεμο είτε με τον εαυτό μου είτε με τον κόσμο; Γιατί η ζωή μου δεν λειτουργεί; Γιατί νοιώθω ότι κάτι μου λείπει αλλά δεν καταφέρνω να γεμίσω το εσωτερικό κενό; Γιατί οι σχέσεις μου δεν λειτουργούν και γιατί δεν βρίσκω την ευτυχία, τη γαλήνη, το νόημα της ζωής μου; Γιατί ο κόσμος φαίνεται να καταρρέει;»

Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, έχουν μια απλά πρώτη απάντηση. Γιατί «ΕΣΥ δημιουργείς την πραγματικότητά σου» και όσο κι αν το έχεις διαβάσει, ακούσει και πει αυτό, δεν κατανοείς ΠΩΣ το κάνεις, γιατί το κάνεις, ούτε φυσικά (επομένως) μπορείς να αναλάβεις αυτήν την ευθύνη ή να αλλάξεις οτιδήποτε ουσιαστικά.
Στο σεμινάριο αυτό σου δίνετε μια πολύ σημαντική ΛΥΣΗ, σε όλο αυτό που σου συμβαίνει…

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει από το 2011 την προσωπική του μέθοδο “The Healing Codes – Reconstruction and new record of beliefs” (Κώδικες Θεραπείας – ανασυγκρότηση και νέα εγγραφή πεποιθήσεων). Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι η “απαλλαγή” καταστρεπτικών πεποιθήσεων που τον κατεύθυναν σε λάθος επιλογές και η εγγραφή νέων αποφάσεων που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ομιλίες, τα σεμινάρια οι συμβουλευτικές συνεδρίες Προσωπικής Καθοδήγησης του Στ. Πλουμιστού, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ακουστικής με συχνότητα ALPHA.

Οι συνεδρίες προσωπικής “Διαισθητικής” πρόβλεψης, οι συνεδρίες ανασυγκρότησης, η νέας εγγραφής πεποιθήσεων, καθώς και οι θεραπευτικές συνεδρίες, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ακουστικής με συχνότητα ALPHA & THETA

Διοργάνωση: GLOBAL ATTRACT