Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ζίτσας στους επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Μετά την ανακοίνωση, από το Υπουργείο Παιδείας, των βάσεων εισαγωγής στις Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης των μαθητών που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις, ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος  σε γραπτό μήνυμά του αναφέρει τα εξής :

 «Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Δήμου Ζίτσας – αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων – για τον αγώνα που έδωσαν προκειμένου να   πετύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τις επιθυμίες και τα όνειρά τους. Σημασία έχει η προσπάθεια και όχι το αποτέλεσμα.

Όσοι πετύχατε την εισαγωγή σας σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης βλέπετε τους κόπους όλων των προηγούμενων ετών να επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Χαρείτε την επιτυχία σας. Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες, θα αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν τα εχέγγυα για να προχωρήσετε τη ζωή σας. 

  Όσοι πάλι δεν τα καταφέρατε, παρά την προσπάθεια που καταβάλατε, να θυμάστε πως η ζωή είναι μπροστά σας με νέες επιλογές και ευκαιρίες αρκεί να τις αδράξετε, γιατί η καταξίωση δεν κατακτάται μόνο με τις σπουδές, αλλά μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής.

Να γνωρίζετε πως,  για όλους σας αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά και είμαστε υπερήφανοι όταν σας βλέπουμε να προοδεύετε, να διεκδικείτε και να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία».