Συμμετοχή της Περιφέρειας σε διάφορες εκθέσεις τουρισμού

Πρόκειται για τις  εξής:

  1. Έκθεση Τουρισμού Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο το διάστημα 5-7 Μαρτίου 2024, σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ
  2. Έκθεση Τουρισμού FERIENMESSE WIEN στη Βιέννη το διάστημα 14-17 Μαρτίου 2024, σε περίπτερο του ΕΟΤ.
  3. 3Έκθεση Τουρισμού Ταξίδι στη Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα 19-21 Απριλίου 2024, σε περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

 

Δηλώσεις συμμετοχής για τον Ι.Τ.Β.

Η έκθεση τουρισμού Ι.Τ.Β. στο Βερολίνο, που θα πραγματοποιηθεί  το διάστημα 5-7  Μαρτίου 2024,  αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού παγκοσμίως και στην οποία δίνεται βαρύτητα στις Β2Β συναντήσεις.

Η  Περιφέρεια Ηπείρου πρόκειται να συμμετέχει με φυσική παρουσία ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.  Στο περίπτερό της η Περιφέρεια θα  φιλοξενήσει  όσους επιθυμούν να συμμετέχουν, με φυσική παρουσία, για να επικοινωνήσουν με ταξιδιωτικούς πράκτορες και το ευρύ κοινό της έκθεσης, επιδιώκοντας την  ανάπτυξη συνεργασιών και την προώθηση του προορισμού και των επιχειρήσεών τους.   Μπορούν ακόμη   να συμμετέχουν  με εκπροσώπους τους: Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς της Ηπείρου αλλά και επιχειρήσεις του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής. 

Στο site της Έκθεσης https://www.itb.com/en/ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα λειτουργίας της Έκθεσης και μέσω της σελίδας https://www.itb.com/en/besuchen/tickets/ να κάνουν τη διαδικασία για την αγορά των καρτών εισόδου τους, κάρτες οι οποίες θα τους δώσουν πρόσβαση για να οργανώσουν και να προγραμματίσουν οι ίδιοι τις Β2Β συναντήσεις τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω της συμπλήρωσης της συνημμένης φόρμας και την αποστολή της στο  email: i.markoula@php.gov.gr ως την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής. Πληροφορίες: Ιουλία Μαρκούλα, τηλέφωνο:2651364142. 

Η  Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει  ενημερωτικό υλικό των Δήμων,  επιχειρήσεων και φορέων (20 τεμάχια ανά φορέα ή επιχείρηση), ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι στη γερμανική ή αγγλική γλώσσα.

Το υλικό  θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13.00 μ.μ.