Συνάντηση του Προέδρου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων με στελέχη του Υπ. Τουρισμού

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και με πολλαπλά θετικά αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Προέδρου ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων κου. Κων.Βλάχου στο Υπουργείο Τουρισμού, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την Γενική Γραμματέα Τουρισμού κα. Κουρνέτα Ε. την Παρασκευή 10.02.2017

 

Ιδιαίτερη έμφαση στην συζήτηση, δόθηκε στην έναρξη Charter πτήσεων από Κοπεγχάγη στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων από τον μεγαλύτερο Tour Operator της Σκανδιναβίας Apollo Travel Group, καθώς και στο επερχόμενο Συνέδριο της EUSAIR στα Ιωάννινα τον Μάιο 2017.

 

Παρουσιάστηκαν προτάσεις & αιτήματα που αφορούσαν τις υποδομές και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του Τουρισμού της Ηπείρου, αλλά και προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις προβολής & Καμπάνιες προώθησης του Τουριστικού Προϊόντος στις Αγορές στόχους.

 

Κλείνοντας την συζήτηση, επισημάνθηκε η ανάγκη και σπουδαιότητα οργάνωσης Επίσκεψης – Συνάντησης εργασίας στην Ήπειρο, με την παρουσία σύσσωμης της Διοίκησης του Υπουργείου Τουρισμού & του ΕΟΤ, με τους Παραγωγικούς φορείς του Τουρισμού της Ηπείρου. Η πρόσκληση έγινε αποδεκτή θερμά, και σε άμεσο χρονικό διάστημα θα διερευνηθεί η πραγματοποίησή της.

 

Επιπροσθέτως, η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων συμμετείχε στην 6η Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, όπου οργανώθηκαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο ΞΕΕ κο. Τσακίρη, τον Πρόεδρο ΣΕΤΕ κο. Ανδρεάδη, τον Πρόεδρο ΠΟΞ κο. Ρέτσο καθώς και με κλαδικούς συνεργάτες στο πλαίσιο της Έκθεσης HORECA.

 

Σημαντική ήταν η παρουσίαση της Έρευνας του ΙΤΕΠ «Εξελίξεις στον Παγκόσμιο και Ελληνικό Τουρισμό», της οποίας τα στοιχεία επισυνάπτονται, αλλά και η παρουσίαση του νέου Σήματος «Boutique Hotel»