Σύγχρονο καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Ζηρού

Στην τελική ευθεία μπήκε η κατασκευή ενός σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον Δήμο Ζηρού. Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ του αναδόχου και του Δημάρχου Ζηρού κ. Νικόλαου Καλαντζή, η σύμβαση έργου με τίτλο: «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς» προϋπολογισμού 221.000 €.
Σημειώνεται ότι το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς θα κατασκευαστεί στη θέση ‘Μπουσούλιζα’ στη Φιλιππιάδα. Πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου καταφυγίου και τις συνθήκες νοσηλείας οι οποίες θα ελέγχονται από την επιτροπή παρακολούθησης και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου. Ο σχεδιασμός των εγκαταστάσεων είναι τέτοιος που επιτρέπει την εύκολη χρήση, την εύκολη διαχείριση, την συντήρηση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την καθαριότητά τους.
“Είναι ένα έργο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”. Αναμέναμε σχεδόν με ανυπομονησία την υλοποίησή του. Ευελπιστούμε ότι θα κατασκευαστεί σύντομα, δίχως να προκύψουν πρόσθετα ζητήματα” ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής.