Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας”

Για μια σπουδαία προσπάθεια που καθιστά κυψέλη πολιτισμού το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” μίλησε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε τη Δευτέρα το απόγευμα στη Λαϊκή Αγορά παρουσία μαθητών εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων. Η μουσική μας ενώνει και το Ωδείο παράγει πολιτισµό, είπε ο Δήμαρχος, και τόνισε πως χαίρει της στήριξης της Δημοτικής αρχής ώστε να συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του.

Στη συνέχεια από τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Γιώργο Χλίτσιο έγινε λόγος για την επιτυχηµένη κατά κοινή οµολογία πορεία του Δημοτικού Ωδείου τόσο σε επίπεδο παρεχόµενης εκπαίδευσης, όσο και σε επίπεδο δράσεων ενώ έγινε και αναφορά στις εκδηλώσεις όπου θα γίνουν το 2018 με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Ωδείου ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου με τη συναυλία με  τίτλο “κοντσέρτα για πιάνο” από τους μαθητές της κ. Δήμητρας Αποστολίδη που θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν o πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κοσμάς Κορωναίος, οι καθηγητές και οι μαθητές του Ωδείου  μαζί με τους γονείς τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ευλόγησε την πίτα, ο πατέρας Φώτιος

Οι δύο τυχεροί του νομίσματος έλαβαν δωροεπιταγές για αγορά μουσικών βιβλίων. Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των γονέων και κηδεμόνων με τους καθηγητές του Ωδείου, όπου  έγινε και η επίδοση των ελέγχων προόδου για το πρώτο εξάμηνο.