Το μήνυμα του Γιώργου Αμυρά για τις εκλογές της 21ης Μαΐου

Ολοκληρώνει σήμερα τις προεκλογικές του περιοδείες ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας και υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς, με επισκέψεις σε χωριά και γειτονιές των Ιωαννίνων.

Στις 28 ημέρες της προεκλογικής περιόδου, επισκέφτηκε απ’ άκρη σ’ άκρη κάθε γωνιά του Νομού Ιωαννίνων, βρέθηκε σε 75 χωριά του νομού και πραγματοποίησε δεκάδες συναντήσεις με πολίτες, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, υπηρεσιών, οργανώσεων, ιδρυμάτων. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κ. Αμυρά ήταν οι λύσεις για όσα απασχολούν τους Γιαννιώτες, από την ακρίβεια και την ανεργία έως την προστασία του υπέροχου φυσικού περιβάλλοντος των Ιωαννίνων.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος Βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων, Γιώργος Αμυράς, δήλωσε: «Τώρα φτάνει η ώρα της κάλπης. Πρέπει όλοι να συμμετέχουν στις εκλογές, με ηρεμία, αγνοώντας φωνές και ακρότητες. Καλώ τους Γιαννιώτες και τις Γιαννιώτισες να ψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία ώστε να συνεχίσει η χώρα να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Για τα Ιωάννινα, την Ήπειρο, την Ελλάδα του 2030. Σταθερά, τολμηρά, μπροστά!».