Το πρώτο “θύμα” του Brexit..Μπλόκαρε το μεγαλύτερο σάιτ πωλήσεων Asos

Tο μεγαλύτερο σάιτ πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας μπλόκαρε λίγα λεπτά μετά το Brexit και βρίσκεται ακόμη σε δυσλειτουργία.

Την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο έβγαινε από την ΕΕ, ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, η Ευρώπη βυθίζεται σε ένα άγνωστο τέλμα και οι διεθνείς αγορές κατέρρευσαν, ορισμένοι σκέφτηκαν να κάνουν αγορές με εκπτώσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, το Asos.
Αλλά το Asos είναι εκτός λειτουργίας.
Η πλατφόρμα, η οποία πουλάει ρούχα και αξεσουάρ, κυρίως, έπεσε από τα περασμένα μεσάνυχτα. Οι υποθέσεις που γίνονται γύρω από το μπλοκάρισμα του δημοφιλέστερου σάιτ είναι πολλές.Ορισμένοι πιστεύουν ότι το Asos έπεσε γιατί  πολλοί άνθρωποι θέλησαν να κάνουν τις αγορές τους εκείνη την στιγμή, λίγο μετά το Brexit. Αλλοι εκτιμούν ότι το ηλεκτρονικό e-shop δεν θέλησε να χάσει χρήματα μετά την κατάρρευση της βρετανικής λίρας και αναμένει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο.
Η βρετανική φίρμα έκανε  μόνο ένα tweet λέγοντας: «Το σάιτ μας δεν δουλεύει προς το παρόν, αλλά κάντε υπομονή, οι τεχνικοί μας εργάζονται πάνω στο πρόβλημα και θα επιστρέψουμε πολύ γρήγορα

Μέχρι και την ώρα δημοσίευσης της είδησης το σάιτ εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας..