“Το Τέλος της Μικρής μας Πόλης”, απο το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Tο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Ιούλιου στις 21:30 στο Υπαίθριο Θέατρο Ε.Η.Μ. με το μουσικοθεατρικό έργο της θερινής σκηνής “Το Τέλος της Μικρής μας Πόλης» του Δημήτρη Χατζή σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση.
Η παράσταση θα περιοδεύσει σε χωριά και πόλεις της Ηπείρου, αλλά και σε αρκετές πόλεις σε όλη τη χώρα,

Το χιούμορ, η σάτιρα και η πρωτότυπη ζωντανή μουσική γίνονται όπλο του θιάσου για να μας αφηγηθεί την ιστορία του τέλους μιας πόλης όπως τη γνώρισαν οι ήρωες του διηγήματος. Ο «ντόπιος και ευυπόληπτος πολίτης» Τσιάγαλος θεωρεί αντίπαλό του τον «ξενομερίτη και μυστήριο» Σπούργο χωρίς να αντιλαμβάνεται πως το μέλλον καθορίζεται από «αλλού». Η παράσταση αναδεικνύει ένα τέλος που επανέρχεται ασταμάτητα κι οι εμπλεκόμενοι σε αυτό αγνοούν το ρόλο τους.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία- σκηνογραφία : Ορέστης Τάτσης / Τραγούδια-Μουσική σύνθεση – στίχοι : Θέμος Σκανδάμης/ Διασκευή-στίχοι : Έλσα Ανδριανού / Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης/ Βοηθός Σκηνοθέτη: Άννια Μπούτνιοκ / Δ/νση- Οργάνωση παραγωγής: Χρήστος Χρήστου.
Παίζουν : Άρης Τσαμπαλίκας, Γιάννης Κοτσαρίνης, Στάθης Κόκκορης, Γιάννης Κοντός, Αντώνης Χρήστου, Βασίλης Λαγδάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Προπώληση εισιτηρίων: Ticketsioannina, Viva.gr
Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ (κανονικό), 7 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, στρατευμένοι, πολύτεκνοι και άτομα άνω των 65 ετών), 3 ευρώ (Κάτοχοι κάρτας ανεργίας και ΑμεΑ).