Τρεις Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. στους κορυφαίους της χρονιάς!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία εκ μέρους των αθλητικών δημοσιογράφων της χώρας για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς και από τον κατάλογο των υποψηφίων δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων!
Πιο συγκεκριμένα, και με βάση την ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στην κατηγορία του Κορυφαίου Αθλητή της χρονιάς υποψήφιοι είναι ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος κατέκτησε φέτος με το Σκιφ αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23 και χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Επίσης ο Θανάσης Παλαιοπάνος, ο οποίος κατέκτησε τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της παρέα με τον Γιάννη Καλανδαρίδη χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U23 και αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Και τα δύο ως πλήρωμα της Δικώπου άνευ Νέων Ανδρών. Τέλος, υποψήφιος είναι και ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος με την Τετράκωπο Άνευ Εφήβων στην κατηγορία της Κορυφαίας Ομάδας της χρονιάς για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων. Το πλήρωμα συμπληρώνουν οι Γ. Πεταλωτίδης – Δ. Ζωγράφος – Θ. Λαπίκωφ.
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι Ντούσκος, Παλαιοπάνος και Καλανδαρίδης είναι οι μόνοι υποψήφιοι στην κατηγορία του Κορυφαίου Αθλητή της χρονιάς για την Κωπηλασία. Ωστόσο, συνολικά 15 κωπηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα, μέλη της Εθνικής Ομάδας, που απαρτίζουν έξι συνολικά, πληρώματα είναι υποψήφιοι για βραβείο στις διάφορες κατηγορίες.
Η ψηφοφορία για τους κορυφαίους αθλητές της χρονιάς θα διαρκέσει ως τις 29 Νοεμβρίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι βραβεύσεις των κορυφαίων θα γίνουν στις 9 Δεκεμβρίου, σε ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.