Άρτα: Ανοίγει σήμερα τις πόρτες του ο Δημοτικός θερινός κινηματογράφος «Ορφέας»

Η μέρα που θα επισκεφτούμε ξανά τον αγαπημένο μας θερινό κινηματογράφο έφτασε. Ο θερινός κινηματογράφος του Δήμου Αρταίων, ανοίγει σήμερα Δευτέρα 6 Ιουλίου, τις πόρτες του και περιμένει όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης να επισκεφτούν τον ανακαινισμένο χώρο, για να τους ταξιδέψει ξανά με ταινίες, προσεκτικά επιλεγμένες από την Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου Αρταίων, την  Κινηματογραφική Λέσχη και το Εργατικό Κέντρο.

Με εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας για τη δημόσια υγεία, ο «Ορφέας» θα λειτουργήσει σύμφωνα με όσα ορίζουν τα πρωτόκολλα των ειδικών και φυσικά η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Οι προβολές ξεκινούν σήμερα με την ταινία “O Μύλος και ο Σταυρός” με ώρα προβολής 21:30 και είσοδος ελεύθερη.

«Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τον χώρο του δημοτικού κινηματογράφου, ώστε να μπορέσει να υποδεχθεί με ασφάλεια όλους τους φίλους του σινεμά που θα προτιμήσουν τον «Ορφέα» για την καλοκαιρινή τους βόλτα. Η επαναλειτουργία του θερινού δημοτικού μας κινηματογράφου, είναι άλλωστε κάτι που επιθυμούσαμε καιρό αλλά και μια προεκλογική μας δέσμευση που υλοποιείται», αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Αρταίων, Μιχάλης Κοτσαρίνης πρόσθεσε «Η πόλη μας θα έχει πλέον ένα πολιτιστικό στολίδι για διοργάνωση κάθε μορφής εκδηλώσεων από την άνοιξη έως το φθινόπωρο. Μας αρκούν τα λόγια και η ικανοποίηση των δημοτών μας. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και στον Θερινό μας Κινηματογράφο».