Άρτα: Ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης με προσωπικό ζήτησε ο Δήμαρχος

Την άμεση ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας με προσωπικό και κυρίως με Αρτινούς αστυνομικούς που υπηρετούν εκτός Άρτας ζήτησε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ του Δήμου Αρταίων η Ελληνική Αστυνομία στην Άρτα το βράδυ της Κυριακής, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλου.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσιρογιάννης, «η συνεργασία που έχουμε με την ΕΛ.ΑΣ. είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα, προς όφελος φυσικά των συμπολιτών που επιζητούν το αίσθημα ασφάλειας. Ως Δήμος Αρταίων αντιλαμβανόμενοι και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν ζητάμε όπως ενισχυθεί η δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στην Άρτα, ώστε να υπάρξει ακόμη καλύτερη αστυνόμευση και να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας. Παράλληλα, υπάρχουν πολλοί Αρτινοί αστυνομικοί που υπηρετούν εκτός Άρτας και θα ήθελαν να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους για να υπηρετήσουν και αυτό αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην Άρτα».

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρουσιάστηκε από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας το θεατρικό έργο «Η κόμισσα της Φάμπρικας». «Μας εκπλήσσει ευχάριστα η Ελληνική Αστυνομία» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσιρογιάννης, σημειώνοντας πως «εκτός του θεσμικού της ρόλου, αποδεικνύει ότι έχει πολυδιάστατο κοινωνικό, αθλητικό και πλέον πολιτιστικό ρόλο».