Άρτα: Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή, στα αθλητικά σωματεία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια για τη χρήση απινιδωτή στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, μια ακόμη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, η οποία έρχεται ως συνέχεια του εξοπλισμού των δημοτικών γηπέδων με αυτόματους απινιδωτές τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος, να δημιουργηθούν ασφαλείς συνθήκες αλλά και άμεση επέμβαση σε έκτακτες περιπτώσεις καρδιακής ανακοπής στους αθλητικούς χώρους.

Ειδικότερα η Δημοτική Αρχή για την ασφάλεια των αθλητών και τις ανάγκες των τοπικών ομάδων ποδοσφαίρου παρέδωσε στους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας απινιδωτές, με τους οποίους εξοπλίστηκαν τα γήπεδα του Δήμου μας για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

” Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία, το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού του Δήμου Αρταίων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών και το τμήμα Ερυθρού Σταυρού Άρτας Περιφερειακό Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ. Οι κοινωνικές μας δράσεις δεν σταματούν εδώ. Προχωράμε με σεβασμό και διακριτικότητα με προληπτικούς ελέγχους,  με ενημέρωση σε θέματα υγείας σε όλο το εύρος του Δήμου μας”, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Παναγιώτης Γαλάνης.

Ενώ από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Σφήκας πρόσθεσε “Μετά την κίνηση της δημοτικής μας αρχής για την δωρεά απινιδωτών στα αθλητικά μας σωματεία και στους αθλητικούς μας χώρους,  συνεχίζουμε  με θεωρητική και πρακτική εξάσκηση για τη σωστή χρήση”.