Άρτα: Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο- Τα θέματα

Συνεδριάζει την Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:30, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στον παρακάτω πίνακα θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Εισηγητής: κ. Δήμαρχος

Παροχή γνώμης επί του σχεδίου κανονισμού τιμολόγησης και τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2020 του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών ΑποβλήτωνΔιαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου.
Ακύρωση των αριθμ. 497/2018 και 68/2019 Αποφάσεων ΔΣ σχετικά με ακίνητο της Ελεούσας για ανέγερση Διοικητηρίου υπηρεσιών ΠΕ Άρτας.
Τροποποίηση της από 8-5-2019 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Αρταίων και Νομικού Προσώπου ΚΚΜΠΑΠ για την υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια ενός ηλεκτρουδραυλικού ανελκυστήρα ατόμων με αναπηρία καθώς και πέντε απινιδωτών για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου Δήμου Αρταίων».
Τροποποίηση της από 16/03/2018 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Αρταίων και Νομικού Προσώπου ΚΚΜΠΑΠ για την υλοποίηση της πράξης«Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας».
Εισηγητής: κ.Πρόεδρος Δ.Σ.

Επικαιροποίηση της αριθμ. 124/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα:
«Έγκριση κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου» , σύμφωνα με τις αλλαγές που επήλθαν στη νομοθεσία μετά την έκδοσή του σύμφωνα με τις αλλαγές που επήλθαν στη νομοθεσία μετά την έκδοσή του.

Εισηγητής: κ. Αντιδήμαρχος

Οικονομικών και Αξιοποίησης Δημοτικής

Περιουσίας, Ληξιαρχείου & Δημοτικής Κατάστασης

Αναμόρφωση προϋπολογισμού (αριθ. 174/2020 ΑΟΕ).
Εισηγητής: κ. Αντιδήμαρχος

Έργων, Ενέργειας, Αστικής Κινητικότητας, Πολιτικής Προστασίας
και Χωροταξίας

Συμπλήρωση της αριθμ. 686/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία αφορά «Περιοδική πεζοδρόμηση δημοτικής οδού» (την οδό Πεύκης, στην συμβολή της με την οδό Γ. Γεννηματά).
Γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου – εξόδου πτηνοτροφικής μονάδας του Σπυρίδωνα Φούντα.
Γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου – εξόδου μονάδας επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμης ελιάς της ΕLEA A.E.