Έκθεση μοντελισμού στην Άρτα

Φωτό αρχείου

Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, είναι στην ευχάριστη θέση, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Άρτας, να ανακοινώσει και επίσημα πλέον το 2ο ARTA SCALE MODEL SHOW – Διεθνής Έκθεση-Διαγωνισμός Στατικού Μοντελισμού – που θα πραγματοποιηθεί στον ισόγειο χώρο εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, το τριήμερο 7,8 και 9 Φεβρουαρίου 2020. Έχοντας ως παράδειγμα την επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση τον περασμένο Φεβρουάριο που συγκέντρωσε 538 εκθέματα,127 συμμετέχοντες συνολικά από την Ελλάδα και 5 συλλόγους από το εξωτερικό οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του Επιμελητηρίου, στόχος της Λέσχης είναι η υπέρβαση
και φυσικά η καθιέρωση της εκδήλωσης στην πόλη μας. Η απόκτηση διεθνούς χαρακτήρα από το ξεκίνημα του ARTA SCALE MODEL SHOW μας ευαισθητοποίησε και ήδη από τις μέχρι τώρα επαφές αναμένονται συμμετοχές από 10 περίπου χώρες του εξωτερικού.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν εκθέματα όλων των ειδών υπό κλίμακα: αεροπλάνα, πλοία, αυτοκίνητα, στρατιωτικά οχήματα, τρένα, μοντέλα φαντασίας, φιγούρες, διοράματα , εξαιρετικής αληθοφάνειας.
Το βραβείο κοινού και ο ενεργός ρόλος των επισκεπτών στην βράβευση του εκθέματος της αρεσκείας του, θα ισχύσει και πάλι.
Προσπάθειες γίνονται ώστε το Paint and Take που συγκέντρωσε περίπου 40 παιδιά να επαναληφθεί και πάλι. Παράλληλα με την Έκθεση – Διαγωνισμό στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις όπως: σεμινάρια – επιδείξεις τεχνικών και μαθήματα μοντελισμού από διακεκριμένους στο αντικείμενο μοντελιστές. Τις επόμενες ημέρες το ΔΣ της Λέσχης θα έρθει σε επαφή με τους φορείς της πόλης καθώς και με τοπικούς συλλόγους για την διεξαγωγή ίσως παράλληλων εκδηλώσεων στον χώρο της κεντρικής πλατείας το τριήμερο της εκδήλωσης.