Έ”Χ”ασαν βαθμούς και… προπονητή οι Λογγάδες, 1-1 με την Κράψη

Παρελθόν από τον πάγκο ο Ν. Τσιατούρας

Το ντέρμπι της ουράς για την 21η αγωνιστική ήταν δίχως αμφιβολία το παιχνίδι μεταξύ Λογγάδων και Κράψης. Το ματς διεξήχθη σε κακό αγωνιστικό τερέν και σε συνδυασμό με τον αέρα που επικρατούσε δημιούργησαν κακές συνθήκες για να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είχαν κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισαν λίγο πριν τη λήξη, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη αν ο Κάτσενος δεν έκανε την απόκρουση του αγώνα στις καθυστερήσεις.
Το φιλμ του αγώνα:
12′ Ο Δραγάτης ελίχθηκε από τα δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό, δυνατό σουτ, με γροθιές σε κόρνερ ο Κάτσενος.
13′ Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λαδιά, η μπάλα πέρασε από όλους, ο Αμπνταραμάν έβαλε την προβολή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
24′ Νέα μακρινή εκτέλεση φάουλ του Λαδιά, ο Κάτσενος απέκρουσε με το ένα χέρι την μπάλα, εκείνη έμεινε στην μικρή περιοχή και ο Φάης με εξουδετερωμένους τους πάντες πλάσαρε… ψηλά άουτ!
37′ Αλλαγή του Τσολάκου μέσω τσακωμού με τον προπονητή του.
57′ ΓΚΟΟΟΛ 0-1 Ο Κολοβός σέντραρε από τα αριστερά, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς παίρνοντας ύψος, ο Αντωνίου βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι, έστρωσε στον αφύλακτο Γιαννακούλη που με προβολή ανοίγει το σκορ για την Κράψη.
66′ Σουτ του Νάσικα, μπλόκαρε ο Κάτσενος.
76′ ΓΚΟΟΟΛ 1-1 Ο Αμπνταραμάν μπήκε από τα αριστερά, πάσαρε στον Μάντζο που πάτησε περιοχή, ασίστ στον Γκόλια, σουτ και γκολ για τον μέσο των Λογγάδων.
90′ Η φάση του αγώνα. Ο Αμπνταραμάν σούταρε από το ύψος του πέναλντι με το αριστερό, η μπάλα κατευθυνόταν στην δεξιά γωνία της εστίας, αλλά ο Κάτσενος οριζοντιώθηκε διώχνοντας με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.
Διαιτησία: Μπούμπας (Λιόντος – Κοττορός)
ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ (Ν. Τσιατούρας): Δραγάτης Π., Αγκάς, Τσίος (31′ Νάτσικας λ.τρ), Φάης, Λαδιάς, Γκόλιας, Δάλλας, Αμπνταραμάν, Μπάγιας, Δραγάτης Α., Τσολάκος (37′ Μάντζος)
ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ (Λ. Γιώτης): Κάτσενος Μ., Λούπας (70′ Κάτσενος Β.), Καλές, Παλιάγκας, Αντωνίου, Μασούρας, Λύκος, Κουκοδήμος, Κολοβός, Γιαννακούλης (78′ Συνοδινός), Γούλας (61′ Κολιούσης)