Από αύριο “Σέφ στο σπίτι”- O Chef Γαβριήλ Τσεσμετζής θα μαγ(ειρ)εύει στο epirusnow.gr

Η αλήθεια είναι οτι οραματιζόμαστε τη στιγμή αυτή για αρκετό διάστημα.Τη στιγμή που θα δημιουργηθεί μια νέα στήλη στο epirusnow.gr η οποία δεν θα πραγματεύεται θέματα επικαιρότητας, αλλά θα δίνει μια ξεχωριστή, μια διαφορετική νότα στη μουντή πραγματικότητα μας. Μια στήλη, όπου ένας επαγγελματίας Chef,  ο οποίος μεγαλουργεί τα τελευταία 3 χρόνια στα Ιωάννινα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να μάθουμε τα μυστικά του.

Και εγένετω λοιπόν η μεγάλη ώρα!! Μόνο για εσας, τους αναγνώστες του epirusnow.gr, έρχεται η στήλη ” Σέφ στο σπίτι”, την οποία θα μας παρουσιάζει  ο Chef Γαβριήλ Τσεσμετζής!!

Με αγάπη και φανερή προτίμηση στην ιταλική κουζίνα, ο Γαβριήλ Τσεσμετζής διέγραψε λαμπρή πορεία στο χώρο της επαγγελματικής μαγειρικής. Σπούδασε την Αμερική και εργάστηκε για 11 χρόνια σε εστιατόρια και μεγάλα ξενοδοχεία.

Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός και η δημιουργικότητά του ,τού χάρισαν δύο ξεχωριστά βραβεία. Το 2007 βραβεύεται για την Καλύτερη Ιταλική Κουζίνα Β.Ελλάδος, ενώ το 2008 για την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα

Gourmet New Commers.

Αεικίνητος, δημιουργικός, ανήσυχο πνεύμα, είναι απο τους ανθρώπους που δεν σταματάνε ποτέ. Εστιατόριο, οικογένεια, καθηγητής σε ΙΕΚ μαγειρικής,πρωτοπόρος σε θέμάτα εστίασης, ενώ σύντομα ετοιμάζει και νέες εκπλήξεις!!! Μα πάνω απο όλα, ένα φοβερό παιδί, και ενας ακόμη φοβερότερος μάγειρας. Ένας δημιουργός.

Εδω και 3 χρόνια, μπορεί κανείς καθημερινά να απολάυσει τις δημιουργίες του στην Ναπ. Ζέρβα 47, όπου η Σπιτική Κουζίνα Τσεσμετζής διαπρέπει, γεμίζοντας ασύγκριτες νοστιμιές τον ουρανίσκο μας!!

Ήρθε η ώρα λοιπόν, ο Γαβριήλ να μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά του. Απο αύριο Σάββατο ο Γαβριήλ θα “ερχεται στο σπίτι σας”, μέσω των συνταγών του. Επίσης στο Instagramm  του epirusnow.gr, θα βλέπετε έξυπνα τίπς που θα απογειώσουν τη μαγειρική σας.

Αφού ευχαριστήσουμε τον Chef Γαβριήλ Τσεσμετζή για την εμπίστοσύνη και τη συνεργασία του, αναμένουμε απο αύριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τί θα μας προτείνει.

Καλή αρχή Chef!!!!