Αύριο η κηδεία του πιλότου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα -Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη του Φάντομ

Αύριο Πέμπτη θα γίνει η κηδεία του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, όπως δήλωσε ο πατέρας του Κωνσταντίνος Τουρούτσικας.

Ο υποσμηναγός Τουρούτσικας έχασε τη ζωή του στην πτώση του Phantom F-4 στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Σήμερα, οι γονείς του πρόωρα χαμένου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα καλούνται για αναγνώριση του γιού τους, μια επώδυνη διαδικασία στην οποία ο πατέρας του Κωνσταντίνος Τουρούτσικας, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ, δεν θα παραστεί. «Δεν θέλω να τον θυμάμαι έτσι. Θέλω να τον θυμάμαι όπως ήταν» είπε με σπασμένη τη φωνή τονίζοντας πως στον γιο του «δεν θα άρεσε να τον λένε ήρωα, έλεγε πως ήρωες έχουμε σε καιρό πολέμου. Είχε πρότυπο τον Ηλιάκη».

Τρίτη ημέρα ερευνών για τον κυβερνήτη του Phantom
Οι ώρες περνούν και οι ελπίδες «σβήνουν» για τον 31χρονο σμηναγό Στάθη Τσιτλακίδη, τον κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι αυτή την ώρα οι αγωνιώδεις και οργανωμένες έρευνες να εντοπιστεί ο σμηναγός, οι οποίες συνεχίστηκαν και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι έρευνες σήμερα διευρύνονται και στις ακτές, σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος της Ηλείας, δηλαδή από την περιοχή του Πύργου μέχρι και τα όρια με τη Μεσσηνία.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/pempti-i-kideia-toy-yposminagoy-toyroytsika”>Αύριο η κηδεία του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα του μοιραίου Phantom -Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη – iefimerida.gr</a></p>