Α.Καχριμάνης: Θετική η αποτίμηση του έργου αποχιονισμού από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου

Το έργο των υπαλλήλων οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον τομέα Πολικής Προστασίας, εξήρε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για την κοπή της πίτας των εργαζομένων στο Εργοτάξιο της Περιφέρειας Ηπείρου. Ειδική αναφορά έγινε τόσο από τον Περιφερειάρχη, όσο και από τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργο και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ευχαριστώντας για αυτή τους παριστάμενους, κ. Κων. Σκούπρα Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου και κ. Γ. Χαβέλα Διοικητή των  Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων.

Ο Περιφερειάρχης κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για το έργο του αποχιονισμού κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο,   υπογράμμισε ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό. “Έχετε έναν ειδικό ρόλο στην Περιφέρεια Ηπείρου. Στη δύσκολη εποχή οι πολίτες  θέλουν να βλέπουν δίπλα τους το κράτος όταν το χρειάζονται. Και σε ο, τι αφορά την Περιφέρεια αυτό το πετύχαμε”, τόνισε απευθυνόμενος στους εργαζόμενους.

Καταλήγοντας επεσήμανε ότι η Υπηρεσία παραμένει στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας, καθώς, όπως πρόσθεσε, ο χειμώνας  δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Τις ευχαριστίες του προς όσους εργάστηκαν για τον αποχιονισμό του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου εξέφρασε και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρης Μαυρογιώργος, τονίζοντας  πως:  “είμαστε δίπλα στον πολίτη και έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα” ως προς το βαθμό συνεργασίας και αντιμετώπισης των προβλημάτων που προκύπτουν.