Δήμος Μετσόβου: Συνενώσεις και.. νέα παράταξη

Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων της Αντιπολίτευσης του Δήμου Μετσόβου κύριοι Θεόφιλος Σούλτης, Αποστόλης Μπιτούνης και Σπύρος Βασιλείου ανακοινώνουν και επίσημα πλέον την κοινή τους κάθοδο  στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Η νέα παράταξη με την ονομασία ¨ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ¨ και επικεφαλής τον κύριο Θεόφιλο Σούλτη, θα διεκδικήσει τη δημαρχία του Δήμου Μετσόβου για την επόμενη 5ετία.

Η νέα παράταξη δημιουργήθηκε από τη συνένωση τριών υφιστάμενων δημοτικών παρατάξεων που ήδη εδώ και 1,5 περίπου χρόνο συνεργάζονται σε όλους τους τομείς. Η ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους αποτελεί ουσιαστικά και τον πυρήνα του όλου εγχειρήματος αλλά και τη κινητήρια δύναμη για να αλλάξει ο Δήμος Μετσόβου.

Η νέα παράταξη γνωρίζει πολύ καλά τις παθογένειες που υπάρχουν στο Δήμο Μετσόβου, έχει δώσει ήδη πολλές μάχες με τη ¨στασιμότητα¨ που επικρατεί στο Δήμο τα τελευταία χρόνια και ευελπιστεί μέσα από τη δημοσίευση του προγράμματος της να πείσει εκ νέου την πλειοψηφία του δήμου Μετσόβου να την στηρίξει.