Διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι στους Μελιγγούς Δωδώνης

Μετά απο 2 χρόνια αποχής λόγω κορονοϊού, οι Μελιγγοί Δωδώνης, πιστοί στο ραντεβού τους με το καλό γλέντι σε παραδοσιακά μονοπάτια, επιστρέφουν με το παραδοσιακό διήμερο πανηγύρι τους στις 14και 15 Αυγούστου, στην πανέμορφη πλατεία του χωριού.

Ένα παραδοσιακό πανηγύρι το οποίο είναι πλέον θεσμός προσελκύοντας κόσμο από όλη την Ήπειρο,γεγονός που δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Στις 14 Αυγούστου το βράδυ ο Γ.Γιαννακος στο κλαρίνο με τον Ν. Δάσκαλο και την ορχήστρα τους θα αναλάβουν δράση, ενώ ανημερα του Δεκαπενταύγουστου το συγκρότημα του Νίκου Τάσση (κλαρίνο) και του Δημήτρη Αχνούλα (τραγούδι), με την οχήστρα τους, θα διασκεδάσουν τον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει και φέτος την πλατεία του χωριού,ενώ φυσικά δεν θα λείπουν τα πλούσια εδέσματα που θα συνοδεύουν τα ποτά.

Επειδη η Αδελφότητα των Μελιγγιωτών δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις δραστηριότητες και την αρτιότατη οργάνωση σε ότι κι αν καταπιάνεται, ένα είναι το σίγουρο:

Επιλεγοντας το παραδοσιακό πανυγηρι των Μελιγγων, θα γλεντήσετε με την ψυχή σας,δίπλα σε ανθρώπους που ξέρουν αποδεδειγμένα να περνάνε καλά, αλλά και να κάνουν και τους άλλους να περνάνε ακόμη καλυτερα.