Διπλά…βλέπει ο ΕΟΔΥ τα κρούσματα κορωνοϊού στα Ιωάννινα- “Μύλος”με το σοβαρότατο λάθος

Το ότι ο ΕΟΔΥ έχει χάσει την μπάλα το τελευταίο διάστημα Όσον αφορά την καταγραφή και κατανομή των κρουσμάτων κορονοιου ανά νομό το ξέραμε.
Μάλιστα στο διάστημα της Μαντινείας έχουμε βιώσει διάφορες τραγελαφικές καταστάσεις με πρωταγωνιστές τους συντάκτες των ανακοινώσεων του ΕΟΠΥΥ και πιο συγκεκριμένα Όσον αφορά τις ανακοινώσεις των κρουσμάτων οι οποίες εκδίδονται καθημερινά και αφορούν όλους τους νομούς της χώρας.
Σήμερα λοιπόν ο η οποία ανακοίνωσε 12 κρουσματα κορονοιου στα Ιωάννινα. Φυσικά έκανε γνωστό από χθες το βράδυ ότι υπήρχαν τα έξι κρούσματα της δομής της Αγίας Ελένης και μέχρι εκεί.
Όπως είναι λογικό η ανακοίνωση των 12 κρουσμάτων προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο νομό.
Η έρευνα όμως η οποία διεξάγεται με δείχνει ότι έξι κρούσματα είναι τα υπαρκτά και έξι κρούσματα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας εκείνων οι οποίοι συντάσσουν
τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.
Και επειδή η ενημέρωση για τα κρούσματα κορονοιου η οποια θεωρητικά και μόνο επανήλθε στην περιφέρεια και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Γιατί από όταν ανακοινώθηκε αυτό ουδεμία ανακοίνωση έχει εκδοθεί Όσον αφορά περιστατικα κορονοιου
Ο ΕΟΔΥ οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για το λάθος και μάλιστα να μας πει Ακριβώς και ποιο ήταν το λάθος.
Ελπίζουμε ότι αυτό που έχει μαθευτεί ότι η λίστα γράφει και μία φορά στα Αγγλικά τα έξι κρούσματα της δομής της Αγίας Ελένης και μία φορά στα ελληνικά Οπότε ίσως ίσως έτσι βγαίνει το 12 να μην ευσταθεί γιατί τότε πέραν των υπολοίπων αποδεικνύεται ότι κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα.
Όταν όμως κάνουν δημόσιες ανακοινώσεις οι οποίες απευθύνονται προς τους πολίτες θα πρέπει να είναι πολύ πιο σοβαροι σε αυτό που κάνουν πρώτα από όλα για να υπάρχει σωστή πληροφόρηση η οποία είναι απαραίτητη ενόψει των δύσκολων καταστάσεων του χειμώνα που έρχονται και δεύτερον όπως το λέμε Απλά λαϊκά για να μη γίνουν ακόμα περισσότερο ρόμπα με όλα όσα τραγελαφικά έχουν διαδραματιστεί στην Ήπειρο Όσον αφορά τα κρούσματα κορονοιου τους τελευταίους μήνες.
Αναμένουμε την ανακοίνωση της διόρθωσης και την επεξήγηση της και θα επανέλθουμε.