Εκεί… πονά και θα επιδιώξει να ενισχυθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα

Μπορεί η καρδιά… του ΠΑΣ να χτυπά στο Καρπενήσι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν στραμμένο το βλέμμα τους και στην ενίσχυση του ρόστερ.

Είναι δεδομένο ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση καθότι μετα τα θέματα που προέκυψαν με τους Κάστρο και Λάσα έμειναν… ορφανές δύο θέσεις. Ως εκ τούτου αναμένεται να αποκτηθούν ένα αριστερό μπακ και ένα 6αρι.

Από εκεί και πέρα θα αναζητηθούν ένα ακόμη σέντερ φορ αλλά και “10αρι”.

Και οι τέσσερις αναμένεται να είναι “ανταγωνιστικοί” και να ανεβάσουν και άλλο το επίπεδο του ρόστερ του ΠΑΣ.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι υπάρχει μόνο ένας κόφτης (Σιόντης) και στο αριστερό άκρο μόνο ο Καρτάλης. Ως εκ τούτου οι επιλογές που θα γίνουν θα πρέπει να… βγουν στο τεχνικό τιμ ώστε ο κ.Γιαννίκης να έχει τις ενναλακτικές που χρειάζεται και έχει ζητήσει.

Οσον αφορά τον Μπαράλες και τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας , διαψεύδονται από την ΠΑΕ.

Είναι δεδομένο ότι στο μεταγραφικό τομέα , οποιαδήποτε κίνηση θα γίνει μετά την επιστροφή του συλλόγου απο το Καρπενήσι αφού ο κ. Γιαννίκης θα έχει σαφή άποψη για το υλικό που έχει στα χέρια του και ως εκ τούτου θα μπορεί να εισιγηθεί με σιγουριά τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Εκτός των τεσσάρων μεταγραφών που προαναφέρθηκαν δεν αποκλείεται να γίνει ακόμη μία , αν προκύψουν ελλέιψεις στο Καρπενήσι.

sportsioannina.gr