Εκκίνηση μετά από 35 χρόνια στην πίστα μοτοκρός στην Γραμμενίτσα

Εκκίνηση αγώνων μετά από 35 χρόνια δόθηκε το πρωί της Κυριακής στην πίστα του μοτοκρός στην περιοχή της Γραμμενίτσας Άρτας, σε μια εκδήλωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και σηματοδοτεί μια ακόμη ενέργεια του Δήμου Αρταίων για την ανάπτυξη του αθλητισμού, αλλά και του αθλητικού τουρισμού στην Άρτα.

 

Η πίστα γέμισε με μοτοσικλέτες και τζιπ 4Χ4 τα οποία έκαναν εκδήλωση επίδειξης, σε μια πρώτη εκδήλωση μετά την ανακατασκευή της πίστας στην οποία προχώρησε ο Δήμος Αρταίων. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Αρταίων με το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Άρτας και την Λέσχη Τζιπ 4Χ4 Άρτας.

 

«Πρόκειται για μια γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την Άρτα, σε έναν χώρο ο οποίος φιλοδοξούμε να γίνει σημείο αναφοράς για τους φίλους του σπορ, καθώς και πόλος έλξης πολλών θεατών. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να ενισχύσει την τοπική οικονομία και ξεκινάμε μια προσπάθεια, ώστε αφενός να δώσουμε στους λάτρεις του σπορ μια διέξοδο να κάνουν το αγαπημένο τους άθλημα και αφετέρου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία, μέσω της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες, ώστε η πίστα να πληροί τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσει και αγώνες πανελληνίου ενδιαφέροντος» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη όλα τα μέλη του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Άρτας και της Λέσχης Τζιπ 4Χ4 Άρτας, όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση της Κυριακής και επίσης την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άρτας, το ΕΚΑΒ, την Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία, την Δημοτική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, τον γιατρό του αγώνα και τους χορηγούς.