Ελεύθερες από αύριο οι διαδημοτικές, παραμένουν τα sms

Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις ηλικίες 40-44

Αυτή την εβδομάδα, το πρόγραμμα εμβολιασμού σπάει καθημερινά το ρεκόρ εμβολιασμών ανά ημέρα, είπε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. «Επιταχύνουμε και θα φτάσουμε να αγγίξουμε τις 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα. Τον Μάιο θα ξεπεράσουμε τα 2 εκατομμύρια εμβολιασμούς και τον Ιούνιο θα ξεπεράσουμε τα 3 εκατομμύρια» συνέχισε.

«Από σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τους συμπολίτες μας ηλικιακής ομάδας 40-44 με AstraZeneca. Υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο» πρόσθεσε και τόνισε πως «τον Μάιο θα εμβολιάζονται στην Ελλάδα όλοι οι συμπολίτες μας άνω των 30 ετών». Σε ό, τι αφορά στους πολίτες μεταξύ 30 -39 ετών, ο υπουργός σημείωσε πως έχουν ήδη εμβολιαστεί 9.142 πολίτες.
Δεν καταργούνται τα SMS για τις μετακινήσεις

Στο 13033 θα συνεχίσουμε να στέλνουμε SMS για τις μετακινήσεις μας -και για την εστίαση – έως και τις 15 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του iefimerida.gr.

Ετσι, από τη Δευτέρα του Πάσχα, όταν θέλουμε να μετακινηθούμε για χώρους εστίασης, θα στέλνουμε sms στο 13033 με τον κωδικό 6.

Επίσης ανακοίνωσε ότι από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, απελευθερώνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα διευρύνεται και το ωράριο των μετακινήσεων, καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει στις 11 το βράδυ.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-kikilias-hardalias-enimerosi-28-4