Ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών με θέμα: Καινοτομία και τεχνολογίες αιχμής στον Αγροδιατροφικό τομέα

Ο Δήμος Ιωαννιτών διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση – workshop στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου PIT STOP – Innovation Pathways for Urban development (Διαδρομές καινοτομίας για την αστική ανάπτυξη) του προγράμματος Interreg V-A Greece–Italy 2014–2020 με στόχο την υποστήριξη και προώθηση καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προκλήσεις/προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αυτός στην ενσωμάτωση καινοτομιών και τεχνολογιών και για τις μελλοντικές δράσεις του προγράμματος.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους με καινοτόμες ιδέες, startups και υφιστάμενες επιχειρήσεις των κλάδων ΤΠΕ και της αγροδιατροφής, στην επιστημονική κοινότητα, σε δημόσιους φορείς, καθώς και στο ευρύ κοινό.

Μέσω του έργου, θα δημιουργηθούν νέες θερμοκοιτίδες – χώροι υψηλής τεχνολογίας (PIT STOP LABS) για την υποστήριξη πιλοτικών start-up σχεδίων, τα οποία θα είναι ικανά δώσουν λύσεις στα υπάρχοντα τεχνολογικά προβλήματα και προσκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροδιατροφικός κλάδος στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5ε.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο και την εκδήλωση: Δήμος Ιωαννιτών, Πλατεία Παπανδρέου Ανδρέα 5  Ιωάννινα / τηλέφωνο 2651 361100