Εξιχνιάσεις κλοπών σε Ιωάννινα και Άρτα

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε σπίτι στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 26χρονου υπηκόου Αλβανίας, έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 03 έως 05-03-2016 σε σπίτι στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαιρέθηκαν ρούχα και ένα κόσμημα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση κλοπής τσάντας που έγινε προχθές (12-09-2016) στη Άρτα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 41χρονος εμπλέκεται σε κλοπή τσάντας από 70χρονη ημεδαπή πεζή, που έγινε απογευματινές ώρες προχθές (12-09-2016)  στην Άρτα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας για τον εντοπισμό συνεργού του 41χρονου δράστη.