Επιτυχημένος ο 2ος ποδηλατικός αγώνας Μνήμης «Greveniti Bike»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την εκδήλωση «Ημέρα Μνήμης Ζαγορίου» και ο 2ος ποδηλατικός αγώνας Μνήμης «Greveniti Bike» συνολικού μήκους 83 χιλιομέτρων, με εκκίνηση  και τερματισμό στο Γρεβενίτι (θέση «Χάνι»).

Στην αφετηρία βρέθηκαν 66 αθλητές οι οποίοι ακολούθησαν τη διαδρομή, Γρεβενίτι, Φλαμπουράρι, Ελατοχώρι, Μακρίνο, Καστανώνας, Δόλιανη, Λεπτοκαρυά, Φραγκάδες, Άγιος Χριστόφορος, Διπόταμο, Ανθρακίτης, Καβαλλάρι, Καρυές, Μηλιωτάδες, Τρίστενο, Γρεβενίτι.

GREVENITI CIDS

Τον δικό τους αγώνα μήκους περίπου 1 χιλιομέτρου, το «Greveniti Kids 2019» έδωσαν και τα παιδιά με εκκίνηση από την πλατεία Γρεβενιτίου.. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε  και φέτος με τη συνδρομή της εταιρείας My Adventure και του Βασίλη Τζουμάκα.

Στις τρεις πρώτες θέσεις τερμάτισαν ποδηλάτες από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών και κατά σειρά οι, Θεόδωρος Λουκόπουλος (με 2:42:25), Ιωάννης Βαρώτσος και Ηλίας Καραγιάννης.

Από τις γυναίκες πρώτη (και 29η στη γενική κατάταξη) τερμάτισε η Ελευθερία Λάβαρη του Παναθηναϊκού.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΓ. ΑΡΜΕΝΗ

Τις απονομές στους νικητές όλων των κατηγοριών έκαναν, ο Δήμαρχος Ζαγορίου Βασίλης Σπύρου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιώργος Σουκουβέλος, ο αντιδήμαρχος Άγγελος Αρμένης και εκπρόσωποι φορέων του Γρεβενιτίου.

Τα μετάλλια και έπαθλα που είχαν ως βάση το ξύλο που αφθονεί στο Ανατολικό Ζαγόρι ήταν προσφορά της εταιρείας «Leaser Greation» του Στάθη Παππά από το Γρεβενίτι, μαγείρεψε ο γνωστός σεφ Γαβριήλ Τσεσμεντζής, αλλά και από το Troufa Club η Κ. Νόλα με τον Χρ. Ζιάβρα, προσφέροντας γεύσεις από μανιτάρια και τρούφα. Εργαζόμενοι του Δήμου, η αστυνομία, το ΕΚΑΒ, ο Ερυθρός Σταυρός με τους Σαμαρείτες  και η Πυροσβεστική συνέβαλαν ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά στον αγώνα.