Ερασιτεχνικό: Δύο ντέρμπι «φωτιά» σήμερα στην Hall of Brands

Στη σκιά του μεγάλου τελικού κυπέλλου ερασιτεχνών της Κυριακής, με όλα τα φώτα να πέφτουν στις δύο ομάδες φιναλίστ, Θρίαμβο Σερβιανών και Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, θα διεξαχθεί το Σάββατο, η 25η αγωνιστική της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, Hall of Brands.

Οι τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις θα έχουν ώρα έναρξης στις 16:45, με το τελευταίο παιχνίδι να διεξάγεται στις 17:15. Τα Πράμαντα, σημαντικό αγώνα με σκοπό την αποφυγή των μπαράζ, θα δώσουν εντός έδρας, φιλοξενώντας την αδιάφορη βαθμολογικά Ελεούσα.
Πέραμα και Ανατολή θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Γεώργιος Πρίσκας, με τη νίκη να είναι το ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους, που θέλουν να διατηρηθούν σε μικρή απόσταση από την κορυφή.
Ντέρμπι που ως ένα βαθμό θα κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στην κατηγορία θα δώσουν στο γήπεδο της Κρύας, η τοπική ομάδα με αντίπαλο την ομάδα των Μικρασιατών, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός.
Σε ένα επίσης πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι, Ροδοτόπι και Νησί θα κονταροχτυπηθούν στο γήπεδο του Πασσαρώνος, με το τρίποντο να είναι μονόδρομος για αμφότερες τις ομάδες.
Τέλος, η Κράψη θα αντιμετωπίσει στο Ενωσιακό γήπεδο την ομάδα της Μουσιωτίτσας, με το παιχνίδι να έχει ώρα έναρξης στις 17:15.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 25ης:
Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 3-0 α.α.
ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 0-3
Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ – ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 0-1
Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ Σάββατο 24/03/18 16:45 ΣΙΑΜΕΤΗΣ Α., ΑΛΕΞΙΟΥ Π., ΚΟΛΙΟΣ Μ.
ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ Σάββατο 24/03/18 16:45 ΜΑΝΤΖΙΟΣ Γ., ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Δ., ΓΙΩΤΗΣ Κ.
Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ – Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΚΡΥΑΣ Σάββατο 24/03/18 16:45 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΑΝΤΩΝΙΟΥ Β., ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ Γ.
ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ Σάββατο 24/03/18 16:45 ΜΠΟΥΜΠΑΣ Κ., ΣΠΥΡΟΓΙΩΤΗΣ Δ., ΣΙΟΝΤΗΣ Α.
ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ – Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ Σάββατο 24/03/18 17:15 ΤΑΤΣΗΣ Δ., ΑΓΟΡΑΣ Κ., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ.

 

Ράνια Κρικώνη

sportsioannina.gr