Ερασιτεχνικό: Κρίσιμα παιχνίδια για την «ουρά»

Στην 22η «στροφή» της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας, Hall of Brands, αυξάνεται κι άλλο το ενδιαφέρον στην κορυφή και κυρίως στην «ουρά», με πολλές ομάδες να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο, που θα κρίνουν έως ένα βαθμό την πορεία τους στην κατηγορία.

Μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο ερασιτεχνών από τα Σερβιανά, όλο το βάρος στο πρωτάθλημα καλείται να δώσει η ομάδα της Κράψης, που θα φιλοξενήσει στις 16:00 του Σαββάτου την τρίτη στην κατάταξη, Θύελλα Ελεούσας.
Μουσιωτίτσα και Αγροτικός Αστέρας, μετά τη μάχη του ημιτελικού, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Παρακαλάμου, οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να γίνεται στο Ενωσιακό γήπεδο στις 17:15, χωρίς όμως βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Την Κυριακή, η αγωνιστική συνεχίζεται με τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια, που έχουν όλα κοινή ώρα έναρξης στις 14:00. Τα Πράμαντα θα διεκδικήσουν την όγδοη νίκη τους στο πρωτάθλημα, που θα τα απομακρύνει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις, σε μια δύσκολη όμως έδρα, αφού θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Κατσικάς από την ομώνυμη ομάδα.
Δύσκολο παιχνίδι θα δώσουν και οι Μικρασιάτες, που θα αγωνιστούν εντός έδρας στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» με τη δεύτερη στη βαθμολογία Ανατολή, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους,
Κρίσιμο παιχνίδι θα δώσει και η ομάδα του Νησιού, που θα υποδεχθεί στην έδρα του την Προοδευτική Περάματος, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς.
Ροδοτόπι και Χουλιαράδες θα κοντραριστούν στο γήπεδο του πρώτου, με τον Πασσαρώνα να θέλει τη νίκη, για βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.
Τέλος, ντέρμπι ουραγών θα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, με την ομάδα των Αμπελοκήπων να είναι ουραγός στη βαθμολογία και τον Π.Α.Ο. Κρύας να βρίσκεται στην προτελευταία θέση.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης:
Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ – ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 0-3 α.α.
Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Σάββατο 03/03/18 16:00 ΜΠΟΣΙΑΣ Δ., ΤΑΤΣΗΣ Δ., ΚΟΛΛΙΑΣ Α.
ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ Σάββατο 03/03/18 17:15 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β., ΚΥΡΙΑΖΗ Α., ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γ.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ – Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Κυριακή 04/03/18 16:00 ΝΕΟΣ Κ., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., ΓΟΥΚΟΣ Κ.
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Κυριακή 04/03/18 16:00 ΘΑΝΟΣ Δ., ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γ., ΚΑΡΑΛΗΣ Ε.
Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ – ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΝΗΣΟΥ Κυριακή 04/03/18 16:00 ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ Π., ΑΛΕΞΙΟΥ Π., ΤΣΑΝΤΑΣ Δ.
ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ Κυριακή 04/03/18 16:00 ΜΑΝΤΖΙΟΣ Γ., ΑΝΤΩΝΙΟΥ Β., ΓΙΩΤΗΣ Κ.
Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Κυριακή 04/03/18 16:00 ΣΙΑΜΕΤΗΣ Α., ΤΑΣΙΟΥΛΑ Ο., ΜΑΓΓΙΩΡΟΣ Ν.

Ράνια Κρικώνη