Ερασιτεχνικό: Στην αγωνιστική δράση, μετά την περασμένη διακοπή, με την 13η αγωνιστική

Μετά την αγωνιστική απραξία της προηγούμενης αγωνιστικής για τις τρεις κατηγορίες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, συνέχεια θα δοθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, Hall of Brands. Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας θα ανοίξει με τρία παιχνίδια, που θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Στις 15:00,στο Αθλητικό κέντρο Epirus sports, η Κρύα θα υποδεχθεί την ομάδα του Περάματος, με τους γηπεδούχους να θέλουν οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Την ίδια ώρα, στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει ανάμεσα σε Κράψη και Κατσικά, με την ομάδα του Λ. Γιώτη να προέρχεται από πρόκριση στο κύπελλο ερασιτεχνών επί των Μικρασιατών.
Ίσως το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής να είναι αυτό που θα διεξαχθεί επίσης την ίδια ώρα, στο Ενωσιακό γήπεδο, ανάμεσα σε Μουσιωτίτσα και Ελεούσα, με την πρώτη επίσης να προέρχεται από πρόκριση στον ίδιο θεσμό και με ανεβασμένη ψυχολογία θα φιλοξενήσει την πολύ δυνατή φέτος Ελεούσα.
Την Κυριακή συνεχίζεται η αγωνιστική, με τα τέσσερα υπόλοιπα παιχνίδια να ξεκινούν όλα στις 15:00. Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά δίνει δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο των Πραμάντων, με τους γηπεδούχους να αναζητούν την τέταρτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να πλασαριστούν πιο ψηλά.
Η Ανατολή δοκιμάζεται εκτός έδρας, στο γήπεδο του Ροδοτοπίου, με την ομώνυμη ομάδα, με σκοπό να πλησιάσει κι άλλο τα πρωτοπόρα Σερβιανά, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά από τις ομάδες που την ακολουθούν.
Τα Σερβιανά, που θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο φετινό σερί, δοκιμάζονται στην έδρα του Νησιού, με τους Νησιώτες να έχουν πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους πρωτοπόρους.
Τέλος, οι Μικρασιάτες μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο ερασιτεχνών, θέλουν να επικεντρωθούν στη μάχη του πρωταθλήματος, με το Βελισσάριο που ακολουθεί στην «ουρά» της βαθμολογίας, να φαντάζει μοναδική ευκαιρία για την Α.Ε.Μ. να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Το πρόγραμμα της 13ης:
Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ – ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ EPIRUS SPORT Σάββατο 09/12/17 15:00 ΘΑΝΟΣ Δ., ΤΑΤΣΗΣ Δ., ΚΟΛΛΙΑΣ Α.
ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ Σάββατο 09/12/17 15:00 ΤΑΣΗΣ Γ., ΤΣΑΝΤΑΣ Δ., ΓΙΩΤΗΣ Κ.
Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Σάββατο 09/12/17 15:00 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γ., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α.
Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ Κυριακή 10/12/17 15:00 ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ Κ., ΑΛΕΞΙΟΥ Π., ΠΑΝΟΣ Σ.
Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Κυριακή 10/12/17 15:00 ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ Π., ΜΠΟΥΜΠΟΥΓΙΑΝΝΗΣ Κ., ΜΠΑΝΤΗΣ Χ.
ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ Κυριακή 10/12/17 15:00 ΝΕΟΣ Κ., ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ Γ., ΖΙΩΓΑ Α.
Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ – ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ ΝΗΣΟΥ Κυριακή 10/12/17 15:00 ΤΑΤΣΗΣ Δ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ., ΤΙΚΑΣ Δ.
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Κυριακή 10/12/17 15:00 ΣΙΑΜΕΤΗΣ Α., ΓΟΥΚΟΣ Κ., ΛΟΥΚΑΣ Ξ.

Ράνια Κρικώνη

sportsioannina.gr