Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ: Αντίστροφη μέτρηση για το Final Four

Με τις ομάδες των Μηχανικών, της Δωδώνης, των Δικηγόρων και των Επαγγελματιών Υγείας, να εξασφαλίζουν τα «εισιτήρια» για το Final Four του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ «Ευγενία Μουτσίκα», ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας.
Στην 15η και τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Δωδώνης, έσπασε το αήττητο των Μηχανικών και πήρε τη δεύτερη θέση και οι ομάδες ΔΣΙ/Νομικά Επαγγέλματα και Επαγγελματίες Υγείας, με τις νίκες τους κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα.
Οριστικά στην Α2 κατηγορία, τη νέα χρονιά υποβιβάζονται οι ομάδες της Πίνδου, των Οικονομολόγων, της Εστίασης και της Πυροσβεστικής, ενώ υπενθυμίζουμε πως στην Α1 έχουν ανέβει ήδη, οι ομάδες της Εστίασης Β’, των Ασφαλιστών, των Δημοτικών Υπαλλήλων και του Βίκου.
Το Final Four, που θα φέρει και τη λήξη του φετινού 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος, θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 20.00 (α’ ημιτελικός Δωδώνη – ΔΣΙ/Νομικά Επαγγέλματα) και στις 22.00 (β’ ημιτελικός Μηχανικοί – Επαγγελματίες Υγείας), στο Νέο Κλειστό, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα γίνουν την Κυριακή 1 Ιουλίου, επίσης στο Νέο Κλειστό, στις 18.00 και στις 20.30.
Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής είχαν ως εξής:
Οικονομολόγοι – ΔΣΙ/Νομικά Επαγγέλματα: 39-71
Μηχανικοί – Δωδώνη: 73-84
Πυροσβεστική – ΤΕΙ/ΑΕΙ: 54-81
Εγνατία Οδός – Έμποροι: 47-65
Εστίαση – Επαγγέλματα Υγείας: 49-74.
Αστυνομία – Όμιλος Νιτσιάκου: 20-0
Εκπαιδευτικοί – Πίνδος: 20-0
Ρεπό: Ι.ΙΕΚ Δέλτα.