Η «Δύναμη Ελπίδας» στην τελική ευθεία για τον Δήμο Σουλίου

Με επικεφαλής τον Νίκο Γώγο κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτητου συνδυασμού

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας» Νίκος Γώγος κατάθεσε  στο πρωτοδικείο Ηγουμενίτσας το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Το ψηφοδέλτιο της «Δύναμης Ελπίδας» αποτελείται από 33 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους από κάθε γωνιά του Δήμου Σουλίου που σύντομα θα κληθούν να υπηρετήσουν τα συμφέροντα των συνδημοτών τους.

 

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε ο Νίκος Γώγος προκειμένου να καταθέσει στο Πρωτοδικείο το ψηφοδέλτιο της παράταξής του «Δύναμη Ελπίδας». Ο Νίκος Γώγος έφτασε στο Πρωτοδικείο λίγο πριν τις 8.00 το απόγευμα, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Δυμβούλους, συνεργάτες αλλά και νέους φίλους και συμπαραστάτες.

 

Κοντά στον Νίκο Γώγο και η οικογένειά του. Η σύζυγός του Όλγα και τα τρία τους παιδιά, Ευφροσύνη, Χρήστος και Ξενοφώντας.  Ενώ μέλη των οικογενειών όλων των υποψηφίων βρέθηκαν κι εκείνα σήμερα στην Ηγουμενίτσα δηλώνοντας την αμέριστη στήριξή τους και την πεποίθηση για την επιτυχία του συνδυασμού.

 

Ο ίδιος ο κ. Γώγος, κατέθεσε στην αρμόδια υπηρεσία το ψηφοδέλτιο με το οποίο διεκδικεί για πρώτη φορά τον Δήμο Σουλίου στις επερχόμενες εκλογές της 26ης Μαΐου.

 

Στη δήλωση του ο Νίκος Γώγος ανέφερε:

 

«Καταθέσαμε σήμερα το πλήρες ψηφοδέλτιό μας, με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού νίκης του Δήμου Σουλίου, του συνδυασμού της «Δύναμης Ελπίδας». Οι δημοτικές εκλογές είναι κρίσιμες για το μέλλον του Σουλίου και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Είναι κρίσιμες για να πάμε μπροστά, να προοδεύσουμε. Και προοδευτικό είναι ό,τι μας ενώνει, ό,τι δημιουργεί καλύτερες προϋποθέσεις ζωής και αναβαθμίζει τον τόπο μας».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

«Όλοι μαζί, όπως ξεκινήσαμε πριν λίγους μήνες, έτσι όλοι μαζί πιο ενωμένοι κι αποφασισμένοι από ποτέ συνεχίζουμε για να πάμε τον Δήμο μας μπροστά.

Είμαστε μια ανοιχτή και δυνατή ομάδα, έτοιμη να δώσει τη μάχη από την πρώτη στιγμή, στην πρώτη γραμμή για να αλλάξει ο Δήμος με προγραμματισμό, οραματικό και κυρίως άμεσα εφαρμόσιμο σχέδιο.

Στέλνουμε στους πολίτες του Δήμου Σουλίου μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για τον Δήμο μας.

Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε για να ανοίξουν δουλειές, για να προχωρήσουν τα έργα, οι κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που θα δώσουν ζωή σε όλο τον Δήμο.

Για να έχει αξία η γη μας, και ποιότητα η ζωή σε κάθε κοινότητα, κάθε συνοικία, σε κάθε γειτονιά.

Το Σούλι έχει μια λαμπρή ιστορία, μπορούμε να χτίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον.

Πάμε όλοι μαζί για τη νίκη, την πρόοδο και την προκοπή του Δήμου μας».