Η Hellenic News of America γιορτάζει τα 30 χρόνια προσφοράς της στην Ελληνική Κοινότητα των Ηνωμένων Πολιτειών

Για 30 χρόνια η Hellenic News of America είναι οδηγός σε ο, τι συμβαίνει στην Ελληνική κοινότητα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.  Φέτος, στις 12 Νοεμβρίου, εορτάζουμε τα 30 χρόνια της παρουσίας μας στα δρώμενα της Ελληνικής κοινότητας, με ένα επίσημο δείπνο και με τον βραβευμένο Έλληνα τραγουδιστή και μουσικό Δημήτρη Μπάση, μαζί με τους Aphrodite Daniel & Orchestra. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The Merion, στην περιοχή Cinnaminson στο Νιου Τζέρσι και ξεκινά στις 4 το απόγευμα.

Η Hellenic News of America, υποστηρίζοντας πιστά φιλανθρωπικούς, εκπαιδευτικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, θα προσφέρει 5.000 δολάρια από τα έσοδα της εκδήλωσης σε τρεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τα «The Ronald McDonald House-Greek Division of NY», «Greater Philadelphia Cancer Foundation» και «MAGAF Scholarship awards», που προσφέρει ετήσιες υποτροφίες σε φοιτητές που το έχουν ανάγκη.

Η επιτροπή του εορτασμού των 30 ετών της Hellenic News of America μαζί με τους υπευθύνους της εκδήλωσης Δρ Σπύρο και Αμαλία Σπυρέα απαρτίζεται από Έλληνες και Φιλέλληνες, που έχουν αφιερωθεί στον Ελληνισμό της Αμερικής και στην διατήρηση των κοινοτήτων. Πρόκειται για τους: Μιχάλη Ψαρρό, Συνιδρυτή και Μέτοχο στην KPS, Νάνσυ Παπαϊωάννου, Πρόεδρο της Atlantic Bank, Γιάννη Κουδούνη, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Calamos, Μαρίνα Έιντζελ, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Τέμπλ, Δρ Μιχάλη Παπαϊωάννου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μιχάλη Παντελίδη, Δήμαρχο της Αννάπολις, Δρ Thomas Phiambolis του Main Line Health System και φιλάνθρωπο, Ελένη Μπούση και τους συντάκτες της Hellenic News of America. Στην εκδήλωση θα παραστεί ακόμη και η Μαρία Τζομπανάκη, Πρέσβης Πολιτισμού της Κρήτης και πρώην Αντιδήμαρχος Αθηναίων.

Η εορτή δίνει έμφαση σε δεκαετίες άρθρων και ρεπορτάζ από την Hellenic News of America, καλύπτοντας τις απαρχές της Ελληνικής κοινότητας, καθώς αυτή διαιωνιζόταν με τις Ελληνικές αρχές και τα ιδανικά.

Η Hellenic News of America ιδρύθηκε το 1987 και έχει επιτυχώς καλύψει ένα κενό στην Ελληνική κοινότητα της Αμερικής, δίνοντάς της φωνή και συνδέοντας, είτε εντύπως, είτε ηλεκτρονικώς, είτε πλέον με τα social media, τις Ελληνικές κοινότητες τόσο μεταξύ τους, όσο και με την Ελλάδα.

Για να διατηρήσει τη δέσμευση της ενημέρωσης και της διασύνδεσης Ελλήνων και Φιλελλήνων, η Hellenic News of America δέχεται την υποστήριξη της κοινότητας, καθώς και επιχειρήσεων, μέσα από δώρα, συνδρομές και διαφημίσεις στην εφημερίδα, καθώς και στην ετήσια επιχειρηματική της εκδήλωση, την Έκθεση «Ερμής». Μόνο με συνεργασία μπορούμε να προσφέρουμε και στο μέλλον την ίδια, ζωτικής σημασίας, υπηρεσία.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ήταν τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση εορτασμού των 30 ετών και να μείνετε μαζί μας και για επόμενα 30 χρόνια, καθώς τα καλύτερα έρχονται.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χορηγικά πακέτα, τα διαφημιστικά πακέτα, τις διαφημίσεις και τα εισιτήρια εισόδου στο γκαλά, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 610-446-1463 ή στείλτε email στο [email protected] και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.hellenicnews.com.