Θεσπρωτία: Σύλληψη 2 Αλβανών που μετέφεραν 214 κιλά χασίς

Συνελήφθησαν, σήμερα (03-02-2017) τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 38 ετών ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση και μεταφορά σημαντικής ποσότητας κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχέθηκαν πάνω από (214) κιλά κάνναβης, τα οποία οι δράστες θα διοχέτευαν από κοινού στο εσωτερικό της χώρας.

Αναλυτικότερα, σήμερα τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό στην περιοχή του Βασιλικού Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς, διότι τους εντόπισαν να οδηγούν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί σε έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έμφορτο με ναρκωτικά, στο οποίο επέβαιναν οι άλλοι δύο δράστες, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο χώρο φόρτωσης του οχήματος, έντεκα ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (194) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (214.292) γραμμαρίων.