Θ. Μπέγκας: Ρήξη με το παρελθόν-Παρέλαβε χάος το 2014

Ξεχνώντας οτι εδω και εννέα χρόνια η παράταξη ηγείται του Δήμου Ιωαννιτών, ο Θ. Μπέγκας επιχείρησε να αποκοπεί απο το παρελθόν και να εστιάσει στο μέλλον, ουσιαστικά κατηγορώντας τους…μισούς υποψήφιους του, που δήλωναν υπερήφανοι για τα όσα έκαναν τα προηγούμενα χρόνια, ζητώντας μάλιστα και καθαρή νίκη στις 26 Μάη.

Και ενώ η οδός Πυρσινέλλα παρέμεινε απο το μεσημέρι της Τετάρτης κλειστή, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο και παρά το γεγονός οτι η συγκέντρωση έγινε παρουσία….συγγενών και φίλων, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και απο τα πλάνα απο drone που ανεβηκαν στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης, η Δημοτική αρχή και ο φίλα προσκείμενος τύπος ηλεκτρονικός και μη τη χαρακτιρίζει ώς μεγαλειώδη εκδήλωση…

Στη συγκέντρωση παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ιωαννιτών, “το ψηφοδέλτιο της νίκης”, όπως το χαρακτήρισε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος.

“Είμαστε ένας Δήμος.  Έχουμε ένα μέλλον. Έχουμε μία επιλογή: τη νίκη, την καθαρή νίκη, στις 26 του Μάη”, ήταν η χαρακτηριστική φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Θωμάς Μπέγκας, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.  Προέτρεψε τους συγκεντρωμένους, “πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τον αγώνα για τη νέα νίκη” και ευχήθηκε “καλό και έντιμο αγώνα” για όλους τους υποψήφιους, όλων των παρατάξεων.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων και εκ νέου υποψήφιος, ξεκίνησε την ομιλία του εμφανώς συγκινημένος από την δυνατή “ψήφο εμπιστοσύνης” των συνδημοτών του  λέγοντας “ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου,  γι’ αυτή την αγάπη, γι’ αυτή την τιμή που μου κάνετε, να στηρίζετε, με τόσο πάθος, το ψηφοδέλτιό μας κι εμένα σαν Δήμαρχό σας. Απόψε νιώθω περηφάνεια, σιγουριά και μια απέραντη ευγνωμοσύνη”.

«Εγκαινιάζουμε τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ»

«Απόψε, δεν εγκαινιάζουμε μόνο ένα εκλογικό κέντρο. Εγκαινιάζουμε τα ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ, που χτίζονται με τόλμη, με αποφάσεις, με σχέδιο, με όραμα, με έργο», είπε ο Θωμάς Μπέγκας,

Μίλησε για σχέδιο κι όχι για προεκλογικό πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας πως «το δικό μας πρόγραμμα δεν είναι ΘΑ και σκόρπιες ιδέες. Το πρόγραμμα μας είναι το σχέδιο που ήδη υλοποιούμε, γιατί με την Δημοτική μας Αρχή, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!».

«Τα χρόνια πέρασαν γρήγορα. Και είναι, πράγματι, δύσκολο να το πιστέψουμε πόσα πολλά πετύχαμε», είπε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων  σε μια απολογιστική  αλλά και προγραμματική ομιλία.