Ιωάννινα: Άγνωστος βανδάλισε τα ΚΑΦΑΟ που είχαν πανέμορφα γκράφιτι

Μια συλλογική προσπάθεια να δημιουργήσουμε όμορφες γωνιές στην πόλη δεν βρήκε όλους τους συμπολίτες μας σύμφωνους.

 

Κάμερα καταστήματος του κέντρου κατέγραψε νεαρό άνδρα με ποδήλατο να σταματάει στις 3 τα ξημερωματα μπροστά από τα ΚΑΦΑΟ. Ο άνδρας φορούσε μαύρο καπέλο τζόκεϊ και έφερε μαζί του χιαστί τσάντα ταχυδρόμου μεσα στην οποία είχε τα σπρέι, καθώς όπως φαίνεται ο σκοπός του ήταν να κινηθεί κάπως καλυμμένος και να βανδαλίσει με γρήγορες κινήσεις τα έργα.

 

Χθες  Τετάρτη λοιπόν, αντικρίσαμε 6 από τα 11 ΚΑΦΑΟ μουντζουρωμένα με γκρι σπρέι, κυρίως στην πρόσοψη.

 

Ήδη το ένα ΚΑΦΑΟ στην οδό Δαγκλή καθαριστηκε από τους ανθρώπους γειτονικού καταστήματος που προσφέρθηκαν ευγενικά και τους ευχαριστούμε πολύ. Η ομάδα μας θα καθαρίσει και τα υπόλοιπα 5 ώστε να αποκατασταθούν ολα τα έργα.

 

Και καθαρίστηκε γιατί είχαμε προνοήσει και είχαν περαστεί όλα τα ζωγραφισμένα ΚΑΦΑΟ με ειδική επίστρωση που τα προστατεύει από τέτοιες ενέργειες, παρόλο που ελπίζαμε ότι δεν θα χρειαζόταν.

 

Θέλουμε να εκφράσουμε την θλίψη μας για της ενέργειες του βάνδαλου “συμπολίτη” μας και να ζητήσουμε από όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης να την αγαπήσουν και να την φροντίσουν όπως της αξίζει, αλλά και να μην ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές που μόνο σκοπό έχουν την καταστροφή.

 

Η δικαιοσύνη θα αναλάβει την τιμωρία του .

 

 

 

Εθελοντική ομάδα Ιωαννίνων Take Action