Ιωάννινα: Αντιπροσωπεία αθλητών παραπέντε από το Χονγκ Κονγκ

Την πόλη μας επέλεξαν για να εκπαιδευτούν σε προχωρημένο στάδιο αθλητές του αλεξιπτώτου πλαγιάς από την Αεραθλητική Ομοσπονδία του Χονγκ Κονγκ .

Στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ακόμη ένα σημαντικό γεγονός για τα Γιάννενα καθώς και για την εξέλιξη του αεραθλήματος πανελληνίως.

Πιλότοι και διευθυντικά στελέχη της αεραθλητικής ομοσπονδίας του Χονγκ Κονγκ θα μας επισκεφθούν, και θα παρακολουθήσουν ειδικά μαθήματα πετώντας από το πεδίο απογειώσεων των Λυγγιάδων και πάνω την παραλίμνια περιοχή των Λογγάδων.

Για την διεκπεραίωση αυτού του ειδικού σχολείου εμπιστεύθηκαν τους υπεύθυνους εκπαιδευτές τριών ελληνικών σχολών αλεξιπτώτου πλαγιάς, την Noborders ,την Olympic Wings, και την Fly&Fun, πoυ έχουν πιστοποιήσεις από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.

Ο χρόνος πραγματοποίησης αυτού του ειδικού σχολείου θα γίνει επιλεκτικά στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου, για να στηρίξουμε και ως αεραθλητές ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στην πόλη μας,και αναφερόμαστε στον αγώνα δρόμου του Γύρου Λίμνης 2018.

Μαθητές των σχολών μας θα πετάνε κατά την διάρκεια του αγώνα προς την περιοχή των Λογγάδων, όπου είναι και ένα από ομορφότερα κομμάτια της διαδρομής του Ioannina Lake Run.