Ιόνια Οδός: 31η Μαρτίου ήταν και πάει-Στο… περίμενε η παράδοση του έργου

Αν κάποιος θα έβαζε ένα τίτλο σε αυτό που επικρατεί ανάμεσα στους οδηγούς και εκείνους που περιμένουν την λειτουργία των αυτοκινητόδρομων, ο τίτλος θα ήταν “ψυχραιμία” και εναλλακτικά θα ήταν “υπομονή”.

Η πολυσυζητημένη 31η Μαρτίου ως καταληκτική ημερομηνία περαίωσης των έργων και η έναρξη λειτουργίας την 1η Απριλίου τελικά δεν θα συμβεί, σύμφωνα με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Υποδομών.

Στην Ιόνια Οδό, έχουμε να κάνουμε με παζλ. Θα σας απογοητεύσουμε άλλα με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, δεν προβλέπεται αύριο να δοθεί το τμήμα Γαβρολίμνη-Κεφαλόβρυσο, αλλά λίγο πριν το Πάσχα με μία μεγάλη προσπάθεια να δοθεί και η Σήραγγα Κλόκοβας. Τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ Αντίρριο-Κλόκοβα, Αμφιλοχία-Άγιος Δημήτριος Άρτας, Πέρδικα-Κοσμηρά (σύνδεση με Εγνατία) θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες μέχρι να ολοκληρωθούν τμηματικά.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς καθημερινά υπάρχουν αλλαγές, τροποποιήσεις και γενικά ένας “πυρετός” προετοιμασίας που θα μας οδηγήσει στην λειτουργία των δρόμων. Να επαναλάβουμε ότι πέρα από τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου που κλείδωσε για τις 6 Απριλίου, φαίνεται ότι κλειδώνει και η Ολυμπία στις 13 Απριλίου. Ημερομηνίες για Ιόνια και Ε65 αναμένονται….

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

επιστροφή στην κορυφή