Και επίσημα στη μάχη του Δήμου ο Νίκος Γκόντας-“Παλιοί” και νέοι στο ψηφοδέλτιο

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον Δήμο Ιωαννιτών με τον επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο κ. Νίκο Γκόντα την Κυριακή το πρωί 17 Μαρτίου 2019.

Σ ’αυτή τη συνάντηση ο κ. Γκόντας ανέλυσε διεξοδικά τους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, έτσι ώστε η νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές να γίνει μια πραγματικότητα.

‘’Όλοι μας πρέπει να εργαστούμε για την πόλη μας, για τα δικά μας Γιάννενα, τα οποία πρέπει να καταστούν το κέντρο, όχι μόνο της Ηπείρου και της ΒΔ Ελλάδας αλλά και όλων των Βαλκανίων. Η μόνη σκέψη μας είναι να γίνουμε ωφέλιμοι για τον τόπο μας και όχι αιρετοί σε διάφορους εξωαυτοδιοικητικούς σχηματισμούς. Όλοι μας έχουμε μια πολιτική επιλογή και αυτή γίνεται σεβαστή.

Πάνω απ’ όλα όμως είναι το συμφέρον της πόλης μας, η οποία τα τελευταία χρόνια βιώνει την απόλυτη απαξίωση κι αυτό γίνεται ορατό σε όλα τα μήκη και πλάτη του Καλλικρατικού Δήμου μας. Όταν η παράταξη μας έπαιρνε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της πόλης έβρισκε πολλούς αντιρρησίες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια απλά προσπαθούν να τα καρπωθούν. Δυστυχώς για την πόλη μας, επί δυο θητείες, ζει τον απόλυτο μαρασμό από έργα και παρεμβάσεις που να δημιουργούν τα Γιάννινα του μέλλοντος.

Γι αυτά τα Γιάννινα του μέλλοντος καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι μαζί και γι’ αυτό σας καλώ όλους να δώσουμε ένα βροντερό παρόν στις εκλογές του Μαΐου. Το οφείλουμε στην πόλη μας, στους συμπολίτες μας και στις γενιές που έρχονται’’ τόνισε ο κ. Γκόντας στην ομιλία του.

Στην ίδια συνάντηση πολλοί ήταν οι υποψήφιοι, οι οποίοι πήραν το λόγο και τοποθετήθηκαν, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες που έχει η κάθε δημοτική και τοπική κοινότητα και κυρίως την εγκατάλειψη που βιώνουν τα τελευταία χρόνια ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που έκαναν σύγκριση της πόλης με τις περιόδους που η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία βρίσκονταν στην Δημοτική Αρχή, με εκείνες που ακολούθησαν μέχρι σήμερα. ‘’Πλήρης εγκατάλειψη’’ ήταν η κοινή παρατήρηση.

Στην ίδια συγκέντρωση παραβρέθηκαν πολλά στελέχη και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, οι οποίοι ομόφωνα δήλωσαν στήριξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας για να επανέλθουν τα Γιάννινα στην κανονικότητα και σε εποχές δημιουργίας.