Κατάρτιση μητρώου ιδιωτών με μηχανήματα κ.α. για δράσεις Πολιτικής Προστασίας

Aπό τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνεται ότι θα επικαιροποιηθεί το υπάρχον Μητρώο (έτους 2020) Ενδιαφερομένων προς διάθεση μηχανημάτων-οχημάτων κλπ για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και για τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες. Όσοι είναι ήδη ενταγμένοι στο Μητρώο που έχει καταρτιστεί για το 2020, θα πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση, με την οποία θα επαναβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή και στο Μητρώο του 2021. Όσοι επιθυμούν να ενταχθούν για πρώτη φορά θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση που θα συνοδεύεται με δήλωση τα μηχανήματα- οχήματα που διαθέτουν.
Οι υπεύθυνες δηλώσεις και οι αιτήσεις- – λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν- αποκλειστικά θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] από τη Τετάρτη 25 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 14.00. Επίσης είναι δυνατή η υποβολή τους μέσω ταχυδρομείου, με ημερομηνία κατάθεσης το αργότερο μέχρι την 9η Δεκεμβρίου 2020, (που θα αποδεικνύεται από τη σφραγίδα), με διεύθυνση αποστολής: Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Ταχ. Δ/νση: Πλ. Πύρρου 1 ΤΚ 452 21– Ιωάννινα.
Αναλυτικά η πρόσκληση ενδιαφέροντος και τα έντυπα είναι αναρτημένα στην ηλεκτρονική σελίδα της Περιφέρειας Ηπείρου, php.gov.gr-(Ανακοινώσεις).