Κλιμακώνουν την επίθεση οι Ρώσοι -Σε κλοιό το Κίεβο

Οι φόβοι για τρομακτικές επιθέσεις των ρωσικών δυνάμεων με στόχο την κατάληψη του Κιέβου κι άλλων μεγαλουπόλεων της Ουκρανίας εντείνονται.

Οι ρωσικές δυνάμεις αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα ανοργανωσιάς και τη σθεναρή αντίσταση των Ουκρανών, με αποτέλεσμα το σχέδιό τους για μια εισβολή-αστραπή να έχει ναυαγήσει. Τις τελευταίες ώρες τα χτυπήματά τους είναι σφοδρά και γίνεται ευρεία χρήση όπλων που κατά τους αναλυτές αποκαλύπτει τον εκνευρισμό και την απόγνωση της Μόσχας.

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτό με την τεράστια φάλαγγα ρωσικών στρατιωτικών οχημάτων μήκους περίπου 60 χλμ. η οποία συγκεντρώνεται στα περίχωρα της πρωτεύουσας.

Οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν εφιαλτικές πυραυλικές επιθέσεις που προκάλεσαν το θάνατο δεκάδων αμάχων στο Χάρκοβο και ξεκίνησαν νέα επίθεση στο Κίεβο, καθώς η Ρωσία βρίσκεται αντιμέτωπη με άνευ προηγουμένου κυρώσεις και διεθνή απομόνωση με τον Βλαντίμιρ Πούτιν να αναγάγει σε προσωπικό ζήτημα την απομάκρυνση του Βολόντιμιρ Ζελένσκι και την αντικατάστασή του με κυβέρνηση – μαριονέτα και να προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τις χώρες της Δύσης που στέλνουν στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία.

Πηγή: iefimerida.grΕισβολή στην Ουκρανία: Κλιμακώνουν την επίθεση οι Ρώσοι -Σε κλοιό το Κίεβο, 70 νεκροί σε στρατιωτική βάση – iefimerida.gr