Κοινωνικός Τουρισμός : Λήγει σήμερα η προθεσμία

Τελευταίο «καμπανάκι» για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, με την προθεσμία υποβολής αιτήσεων να λήγει σήμερα, 5 Ιουνίου.

 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον φετινό οδηγό του προγράμματος οι δικαιούχοι-ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως έξι διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή επιβάρυνση.

Ειδικά, για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις, με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Άννας της Β. Εύβοιας και του Δήμου Σάμου, μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

 

Μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί πάνω από 155.000 αιτήσεις. Πάντως, σύμφωνα με αναφορές που έγιναν στο iefimerida.gr, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος η πλατφόρμα αντιμετωπίζει προβλήματα και καθυστερήσεις.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/koinonikos-toyrismos-12-dorean-dianyktereyseis”>Κοινωνικός Τουρισμός με έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις: Ποιοι είναι δικαιούχοι -Λήγει σήμερα η προθεσμία – iefimerida.gr</a></p>