Κουμαρτζήδες και…Ντένζελ Ουάσιγκτον

Παρατηρώ μια νευρικότητα στους υποψηφίους των Περιφερειακών σχετικά με τα ποσοστά που τους δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες . Προφανέστατα ο Καχριμάνης δεν είναι εις εκ αυτών . Τη μια λένε να μη δίνουμε σημασία , την άλλη φυσούν και ξεφυσούν πώς να αλλάξουν τα ποσοστά …
Το πράγμα είναι απλούστατο .

Πιστεύεις στην υποψηφιότητά σου ; Τράβα πόνταρε υπέρ σου . Δε σε εμποδίζει κανείς . Και λεφτάκια για να ξεπληρώσεις την καμπάνια σου θα βγάλεις και οι μπουκ θ’αλλάξουν τα ποσοστά αν διαπιστώσουν ρεύμα υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου .

Αφού όπως δηλώνετε παιδιά « ο Αλέκος είναι απερχόμενος» γιατί δεν το τολμάτε ; Εδώ δε μιλάμε για στοίχημα , μιλάμε για επένδυση !
Φυσικά και δεν αναφερόμαστε προσωπικά σε Ριζόπουλο , Ζάψα κλπ , δεν περιμένουμε να τους δούμε να παίρνουν σβάρνα τα προπατζήδικα . Αλλά τόσες στελεχάρες έχουν μαζέψει στους συνδυασμούς τους !

Από ένα δεκάευρω να έβαζαν αυτά τα εκλογικά γκανιάν , θα είχαμε στοιχηματική κοσμοχαλασιά ! Απ’ό,τι φαίνεται όμως πρόκειται για ρέκτες της Όπερας και μέλη του «Παρνασσού». Ούτε μισός κουμαρτζής δεν υπάρχει στα ψηφοδέλτια και να μην ξανακούσω κουβέντα για αυτό ! Σιγά μην είναι κότες !
Ο νυν Περιφερειάρχης πάντως , επειδή κάτι τέτοιες ευκαιρίες τις αρπάζει απ’τα μαλλιά , άνετα τον βλέπω να φτάνει το ποσοστό του στο ιστορικό 0,0001! Αρκεί να βάλει για παράδειγμα τον Φράνσις Φόρντ Κόπολα που του’σκασε μια εικοσαρού για το «ντοκιμαντέρ», οσκαρικό προφανώς , να ποντάρει ένα χιλιαρικάκι υπέρ του . Μικρά τα κέρδη , όμως θα βγάλει τα μπουμ για την παραγωγή του έπους . Αλλά , συγνώμη , ξέχασα , τα λεφτά της Περιφέρειας δε χρησιμοποιούνται για προεκλογικό αγώνα …

Δε θα’χει πολύ γέλιο αν τον επόμενο Δήμαρχο Ιωαννιτών τον εκλέξουν συμφέροντα κι Επιχειρήσεις που εδρεύουν σε γειτονικούς Δήμους ;

Κι ένα τελευταίο ζήτημα που θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό . Μπορούν οι διάφορες Παρατάξεις , ιδίως οι αποκαλούμενες και «προοδευτικές», να ενημερώσουν τους πολίτες για το αν έχουν στις γραμμές τους εκπροσώπους του ΛΟΑΤΚΙ+ Κινήματος ; Όχι γενικόλογες τοποθετήσεις , μόνο στοιχεία ! Για να μπορούν όλοι να κρίνουν ποιός είναι υποκριτής και αν κάποιοι συμπολίτες μας υφίστανται κοινωνικό αποκλεισμό .

Ρε τι είπε ο ποιητής;;;

Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι η στήλη είναι mixed grill.Δεν ακούσατε; Νομίζατε ότι γράφει μόνο ένας;; Λουστείτε τα τώρα….!

Δεν ξέρω αν το νέο Δήμαρχο Ιωαννιτών θα τον εκλέξουν συμφέροντα…. Εκτός πολης, ξέρω όμως τι ΔΕΝ θα τον εκλέξει. Είναι μακέτο τούτο το έργο, που είχε πει και ο Αρχιερέυς Σημίτης τα καλά τα χρονια….

Μακέτες…Πολλές μακέτες….Μήπως για λόγους μάρκετινγκ το σκεφτήκατε εκεί στο επιτελείο Μπέγκα το «με την αλήθεια του έργου μας;;» Σατανάδες……

Το «με το χέρι στην καρδιά» πώς επίσης προέκυψε; Μήπως από τα καρδιακά που κοντεύουμε να πάθουμε κάθε φορά που περνάμε από το Ασυλο ανιάτων;; Πλάκα πλάκα γιατί δεν το προτείνετε στους συντελεστές του The Walking Dead?? Δεν θα ήταν εκπληκτικό για το σκηνικό του επόμενου κύκλου; Για σκεφτείτε ρε παιδιά μην τα θέλετε όλα έτοιμα..!!

Να πάρουμε κι εμείς ρε αδελφέ μια τζούρα Hollywood όχι μόνο το Ζαγόρι. Και μιας και επιασα αυτό τωρα προσοχή!!

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον ήρθε από τα μέρη μας τις προηγούμενες μέρες. Ακούω αηδίες περι μην χρησιμοποίησης της έλευσης του για καλό του τουρισμού μας. Καταρχήν ο άνθρωπος ηρθε ιδιωτικά να δει το γιό του που παίζει στην ταινία που γυρίζεται στο Ζαγόρι.

Κατά δεύτερο λόγο μια τέτοια κίνηση γίνεται οργανωμενα. Τον καλείς, τον πας τις βόλτες του, τον ταίζεις, τον ποτίζεις και μετά μια ανάρτηση να κάνει στα social media του πιθανώς και να φτάνει. Το κακό είναι ότι δεν τον πρόλαβε κανενας υποψήφιος για καμια σέλφι με σχόλιο:

Και το Hollywood στηρίζει ΤΑΔΕ….!!!κρίμα, πολύ κρίμα..

Επειδή δεν ανήκω στους γκουρού του στοιχήματος όπως το έτερον ήμισυ της στήλης έχω να πω μόνο το εξής ένα: Εχουν δεί κάτι εκπλήξεις οι στοιχηματζήδες τα τελευταία χρόνια που το φυσάν και δεν κρυώνουν….

Για φανταστείτε στις εκλογές του 2000 αν δε με απατά η μνήμη μου, που κοιμηθήκαμε με νέο πρωθυπουργό τον Κωστακη Playstation Καραμανλή και…ξυπνήσαμε πάλι με Σημιταρά Τουρκοφάγο;;Αν υπήρχαν τότε αυτά,για φανταστείτε τι κουβάς θα είχε πέσει… Κούβα θα είχε μετονομαστεί η Ελλάδα….Και ο Λαλιώτης με το σαρδόνιο χαμόγελο του θα είχε βγάλει μερικά δις δραχμές ακόμα….Γατάκια, έ γατάκια….

Όσο περνάνε οι μέρες το γέλιο που θα πέφτει θα είναι ακόμη μεγαλύτερο..Κανονικά αυτό θα το έβαζα στο τέλος αλλά δεν πειράζει.

Το μάρκετινγκ των υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων περιορίζεται στο facebook και μόνο.. Βλέπεις φωτογραφίες και δεν σου μένει άντερο. Άλλος με την κοιλιά διαστάσεων Παγκαλου έξω, άλλη με το χέρι στο στόμα, άλλος με τα χέρια σταυρωμένα σαν executive chef. Και αν κρίνω και από τις προκάτ συνεντευξεις που βλέπω( ξέρετε εκεί με τα…. Drone) η καλτίλα δεν έχει τελειωμό.

Αλήθεια προσέχουν που διαφημίζονται οι υποψήφιοι; Τα κόμματα;; Για να δούμε……