Κρίσιμες αναμετρήσεις αυτό το Σαββατοκύριακο στην 1η Ερασιτεχνική

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο στην πρώτη κατηγορία, Hall of Brands, με το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής να περιλαμβάνει σημαντικά παιχνίδια κυρίως στην «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα, με όλα να έχουν κοινή ώρας έναρξης στις 15:30.

Το Σάββατο, η έκτη στην κατάταξη Κατσικά υποδέχεται στην έδρα της σε ένα άνευ βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα, την Μουσιωτίτσα, που ακολουθεί στο -2.
Οι Αμπελόκηποι παίζοντας τα τελευταία τους χαρτιά στη μάχη για την παραμονή, θα φιλοξενηθούν στην Ανατολή από την ομώνυμη ομάδα, που παραμένει σταθερά δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα.
Δυνατό παιχνίδι που θα τραβήξει τα βλέμματα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης, μεταξύ της Ελεούσας και του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά, που μετά τη νίκη του επί των Σερβιανών την προηγούμενη αγωνιστική, έβαλε ξανά «φωτιά» στο πρωτάθλημα.
Στο «Γεώργιος Πρίσκας» Πέραμα και Χουλιαράδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα αμφίρροπο σχετικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις 6 βαθμοί.
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Κυριακή, με τα Πράμαντα να φιλοξενούν στην έδρα τους την ομάδα της Κράψης, με τους γηπεδούχους κυρίως να «καίγονται» για το «τρίποντο».
Αντίστοιχο παιχνίδι σπουδαία βαθμολογικής σημασίας θα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Αγιά Σοφιά», μεταξύ των Μικρασιατών και του Νησιού.
Τέλος, ο Θρίαμβος μετά την πρώτη του φετινή ήττα θα φιλοξενήσει την ομάδα της Κρύας, που συνεχίζει να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης:
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ – ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Σάββατο 03/02/18 15:30 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β., ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Δ., ΑΓΟΡΑΣ Κ.
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ – Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Σάββατο 03/02/18 15:30 ΤΖΟΒΑΣ Λ., ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Α., ΚΟΛΙΟΣ Μ.
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ Σάββατο 03/02/18 15:30 ΜΠΟΥΜΠΑΣ Κ., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., ΚΟΛΛΙΑΣ Α.
ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ Σάββατο 03/02/18 15:30 ΜΠΟΣΙΑΣ Δ., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ – ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 0-3 α.α.
Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ – Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ Κυριακή 04/02/18 15:30 ΘΑΝΟΣ Δ., ΚΟΛΛΙΑΣ Α., ΣΠΥΡΟΓΙΩΤΗΣ Δ.
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Κυριακή 04/02/18 15:30 ΠΑΝΟΣ Ι., ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γ., ΤΣΑΝΤΑΣ Δ.
ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ – Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ Κυριακή 04/02/18 15:30 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΠΑΝΟΣ Σ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.

 

Ράνια Κρικώνη