Κόνιτσα: Με επιτυχία ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος μαστού

Προληπτικός έλεγχος μαστού διεξήχθη δωρεάν σε 127 γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας από την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ιάση – Στήριξη (Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.) μετά από πρόσκληση της από το Δήμο Κόνιτσας. Τέσσερα συνεργεία εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού εξέτασαν τις γυναίκες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για δύο ημέρες Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την μη κερδοσκοπική εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. για την πολύτιμη συμβολή της και το σπουδαίο κοινωνικό της έργο, που αναμφίβολα σώζει ζωές και που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, όταν επωφελούνται από αυτό ακριτικές πόλεις, οι οποίες  στερούνται πλήρους πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους εθελοντές ιατρούς, χειρουργούς μαστού Δημήτρη Γροσομανίδη, Κώστα Χατζόπουλο, Γρηγόρη Κυριάκου, Βάνια Σταφυλά,  τον γυναικολόγο Δημήτρη Πανούση, τις συντονίστριες της δράσης Γαλάτεια Αγαπάκη και Μαρία Βιδάλη, καθώς και τις εθελόντριες εργαζόμενες στο Κέντρο Υγείας Κόνιτσας και στο Δήμο Κόνιτσας.

Ευχόμαστε να συνεχίσουν να ασκούν με την ίδια συνέπεια και ανιδιοτέλεια  το ιατρικό λειτούργημα και να αποτελούν φάρο ελπίδας και έμπνευσης προσφοράς και ανθρωπιάς στην  κοινωνία μας.